Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Canon RP wspomaganie af nie dziala

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Domyślnie Odp: Canon RP wspomaganie af nie dziala

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    absolutnie nie chce się z Tobą wdawać w polemikę, to nie to :-) nie odważył bym sie i nie mam tyle czasu ;-) , ale tak nieśmiało chce tylko zauważyć, że nie tylko reklamowana (lub podana całkiem przypadkiem dla przykładu ;-) lampa Sony, ma diody led świecące stałym światłem (które tez może wspomagać AF i robić "klimat") mówię o EL-1 od Canona :-)
    a tu jednak była mowa o zestawie body+ lampa na sankach, bez dodatków, to tylko tak, na marginesie... ;-)
    Bazuję na tym czego używam i dlatego prostuję informacje, że "Z ML to nie działa", bo nie jest to prawda. Również dlatego właśnie napisałem o diodach LED wspomagających AF w lampach różnych producentów. Specyfikacji technicznej Canona Speedlite EL-1 akurat nie znam tak dokładnie, ale za cenę 5.600 zł faktycznie powinien również prasować, gotować i wyprowadzać pieska na spacer.

Jeśli znasz inne inne lampy Canona działające w podobny sposób - to proszę podziel się tym na forum, aby wszyscy skorzystali.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez candar ; 01-11-2021 o 15:27
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Uprawnienia umieszczania postów