Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: Jaka pralka...?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Leon007
    Miasto
    wieś, nie miasto

Domyślnie Odp: Jaka pralka...?

Wszystko jest takie samo w popularnych markach. W fabryce, tzw. OEMie, produkuje się na sąsiednich liniach pralki/lodówki/zmywarki różnych marek: różnią się mało istotnymi szczegółami, jak pisze kolega wyżej. Zresztą pracowałem kiedyś w OEMie elektronicznym i wiem jak to wygląda.
    Taki przykład.
    Ostatnio naprawiałem zawór elektromagnetyczny na wlocie wody do zmywarki - ten na początku węża zimnej wody. Zmywarka Bosch. Wszystkie węże z zaworem są takie same niezależnie od marki, przynajmniej na stronach gdzie można kupić części zamienne.
    Nie jestem serwisantem sprzętu AGD, ale znam się na tym z racji wykształcenia i zawodu.
    Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
    Ja
    Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
    Konfucjusz

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez michalab Zobacz posta
    Ja mam suszarkę z pompą i od niedawana sierść na ubraniach. Chyba zacznę się martwić. Ale czym sierść różni od kłaczków które wychodzą z ubrań przy suszeniu i które w większości (ale nie 100%) wychodzą w suszeniu?
    Chodzi po prostu o ilość. Mój znajomy tak sobie załatwił suszarkę.

Cytat Zamieszczone przez michalab Zobacz posta
    Po prostu AEG jest wyżej pozycjonowany, droższe i średnie modele sprzedawane pod marką AEG, średnie i tańsze pod Electrolux, a tańsze i jeszcze tańsze Zanussi.
    Z tego co pamiętam to pod marką Zanussi już pralek nie robią.

Cytat Zamieszczone przez Leon007 Zobacz posta
    Wszystko jest takie samo w popularnych markach.
    Nie, nie wszystko.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Chodzi po prostu o ilość.
    O to dobrze, mój zwierz na szczęście nie produkuje jakiś ogromnych ilości sierści. W filtrze kłaczków sierść to bardzo niewielki procent.

Uprawnienia umieszczania postów