Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4133

Wątek: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Cytat Zamieszczone przez marfot Zobacz posta
    Nie pojmuję czemu ta usługa ma być darmo.
    usługa za darmo jest niekonieczna - powinny być dwa typy obiektywów/adapterów jeden dla filmowców, drugi foto (bo tam może klikać) lub przełącznik, a tak to wygląda to na amatorkę ktoś coś projektował (może miał niewielkie doświadczenie i nie wiedział że klikanie przeszkadza filmującym) i nie wymyślił (nieprawdopodobne) a teraz trzeba sporo zabawy żeby to zmienić

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Cytat Zamieszczone przez mirror Zobacz posta
    usługa za darmo jest niekonieczna - powinny być dwa typy obiektywów/adapterów jeden dla filmowców, drugi foto (bo tam może klikać) lub przełącznik, a tak to wygląda to na amatorkę ktoś coś projektował (może miał niewielkie doświadczenie i nie wiedział że klikanie przeszkadza filmującym) i nie wymyślił (nieprawdopodobne) a teraz trzeba sporo zabawy żeby to zmienić
    Sądzę raczej że to zamierzone. Dzięki temu zwrócili uwagę ludzi że w ogóle to jest i teraz mogą wypuścić adaptery które tego nie będą miały, tak samo bardziej filmowe szkła etc. etc. To niestety bardzo typowe działanie Canona.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów