Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
Wizjer optyczny, mniej brudząca się matryca, dużo lepsza ilość zdjęć na 1 aku, lepszy AF w ciemnych pomieszczeniach (tradycyjne czujniki AF vs AF Dual Pixel), większy uchwyt. Na wakacje RP, ale do reportażu już 6dII.
Bądźmy poważni, AF w bezslutrach to już od pewnego czasu jest pod pewnymi względami killer, nie twierdzę że w każdym i zawsze ale akurat w kwestii działania w ciemnicy to dla mnie nie ma wątpliwości co bym wybrał. Oczywiście tu trzeba poczekać na realne puszki.
Co do "chwytów", wizjerów itd. to ja wiem że prawdziwi mężczyźni poniżej jedynki nie schodzą ale ja co do siebie jestem realistą i mnie takie małe coś bardzo by w torbie ucieszyło zamiast kłapiącego lustrem 6d.

Cytat Zamieszczone przez mirror Zobacz posta
za 1.5 roku ale ja za 4000 też bym nie kupił - wyrzucona kasa z mojego punktu widzenia, ale jak ktoś zmienia z apsc albo kupuje od zera to nie mówię nie - bedą łykać jak pelikan ryby co do niego podepną to inna para kaloszy ale o tym ludzie nie myślą jak kupują wjazd na autostradę,...
Tijaaa, bo w Canonie żywcem nie ma co podpiąć do FFa
Cytat Zamieszczone przez Diabeł Zobacz posta
na Wakacje to RP wydaje się idealny, ale np. autofocus w servo (jak ktoś potrzebuje)to jednak 6DII
Chyba, a i to nie byłbym pewny....