Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Materiał na tło fotograficzne

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    śląskie (górnośląskie)

Domyślnie Odp: Materiał na tło fotograficzne

Cytat Zamieszczone przez Pezet85 Zobacz posta
    jakiś inny materiał który nie będzie mega drogi a będzie dostępny w hurtowni z tekstyliami.
    Hurtownie czasem mają "drugi gatunek" w niższej cenie, przy nieco większym zakupie też cena może być niższa.
    Czy zależy Ci na czarnym tle, które będzie widoczne, czy na "czarnej dziurze", czymś, co "pożera" światło? To pierwsze - będzie widoczna faktura (o ile nie poza głębią ostrości), ewentualne zagniecenia. To drugie - owszem, trzeba uważać z oświetleniem, ale jeśli tkanina ma powierzchnię "meszkowatą" (np. jak aksamit), łatwiej uzyskać ten efekt (można zapytać w hurtowni o coś wyglądającego podobnie). Niestety, te inne materiały widziałem tylko w mniejszych szerokościach.

Początki nałogu Awatar Pezet85

Domyślnie Odp: Materiał na tło fotograficzne

Cytat Zamieszczone przez r_m Zobacz posta
    Hurtownie czasem mają "drugi gatunek" w niższej cenie, przy nieco większym zakupie też cena może być niższa.
    Czy zależy Ci na czarnym tle, które będzie widoczne, czy na "czarnej dziurze", czymś, co "pożera" światło? To pierwsze - będzie widoczna faktura (o ile nie poza głębią ostrości), ewentualne zagniecenia. To drugie - owszem, trzeba uważać z oświetleniem, ale jeśli tkanina ma powierzchnię "meszkowatą" (np. jak aksamit), łatwiej uzyskać ten efekt (można zapytać w hurtowni o coś wyglądającego podobnie). Niestety, te inne materiały widziałem tylko w mniejszych szerokościach.
    Właśnie bardziej mi chodzi o tę drugą opcję tak żeby zgubić tło i uzyskać Kruczo czarny kolor. Wiem że wpływ na ten efekt ma również odcięcie światła od tła.

Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka

Uprawnienia umieszczania postów