Skończyłem walkę z gałęziami w ogrodzie i zrobiłem fotkę u siebie. Teraz 5 szt. Mam jeszcze fajne ściany....

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	DSC02185 hd 2.jpg
Wyświetleń:	114
Rozmiar:	300,6 KB
ID:	1070

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
ok.

1.
Na pojedynczych zdjęciach zobaczyć można różnicę pomiędzy (matryca+obiektyw) X a (matryca+obiektyw) Y, praktycznie nie zobaczymy różnicy pomiędzy technologią ML a technologią "lustrzanka".
Ogólnie ML to większe możliwości i "łatwiejsze" wykonywanie zdjęć głownie jako zalety/funkcje związane z EVF oraz AF (czułość) na całej matrycy

2.
Też z wyjazdów robię po jednym/kilka dużych wydruków, stąd dążenie do dużej liczby pikseli (i matryca R) oraz ostrych obiektywów (pomocne w wyborze DxO, nie trzeba wieszać wykresów !)
Robię w RAW i obrabiam tak jak lubię by nam przypominały wrażenia/odczucia jakie mieliśmy "będąc tam", np :
Photo: przedpokójKint | album Domu | Janusz-pawlak | Fotki.com, photo and video sharing made easy.
Photo: SalonS3int | album Domu | Janusz-pawlak | Fotki.com, photo and video sharing made easy.
Photo: pokojAni | album Domu | Janusz-pawlak | Fotki.com, photo and video sharing made easy.

Tam wiszą zdjęcia z 5Dx oraz A7Rx

jp

Ja zerknąłem na pierwszy link i myślałem, że to wsio... Jedziesz na maksa