Pokaż wyniki od 1 do 10 z 678

Wątek: Bezlusterkowce Nikona

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Domyślnie Odp: Bezlusterkowce Nikona

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    Technicznie wyjście optymalne, ale marketingowo strzał w kolano.
    Niestety ale zdaje sobie z tego sprawę. Może nie aż w kolano ale marketingowo ciężko będzie więc zapewne nikt nie będzie się w Canonie z tym starał walczyć. Zdaje sobie sprawę, że moje potrzeby i podejście jest w mniejszości. Ludzi chłonących marketing jest zawsze więcej. Taka karma. Jedyne co zostaje to w miarę optymalne i chłodne podchodzenie do tematu - na śczeście świat DSLR jeszcze trochę pożyje i nie przestanie robić zdjęć z dnia na dzień. W sumie nie potrzebuje 600 punktów AF na całej matrycy i umiem w miarę ok ocenić ekspozycję bez jej symulacji, no i jak jadę na zdjęcia to czekam na światło a nie muszę cykać bo tak
    Ostatnio edytowane przez kmeg ; 26-07-2018 o 10:46

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez kmeg Zobacz posta
    Niestety ale zdaje sobie z tego sprawę. Może nie aż w kolano ale marketingowo ciężko będzie więc zapewne nikt nie będzie się w Canonie z tym starał walczyć. ...
    I tu wkracza do akcji prosta przejściówka z przeniesieniem styków. Podpinam do bezlustra na stałe i po kłopocie

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    I tu wkracza do akcji prosta przejściówka z przeniesieniem styków. Podpinam do bezlustra na stałe i po kłopocie
    Nie ukrywam, że na to liczę, z extenderami sobie dawałem radę i sztywność ok więc z przejściówka też przeżyję

Ciekawi mnie jednak czy Nikon da taką możliwość czy to będzie rewolucja na miarę FD->EF

Uprawnienia umieszczania postów