Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50

Wątek: Tamron 70-210mm f/4 Di VC USD

Mieszany widok

Bywalec

Domyślnie Odp: Tamron 70-210mm f/4 Di VC USD

Jak cena będzie na poziomie 3 tysi to wiele osób się skusi. Proste.

Nowe Tamrony są coraz lepsze, miałem okazję pobawić się starym 24-70 VC i był genialny, także nowym 15-30 (jeszcze lepszy), a nowa generacja G2 jest jeszcze lepsza. Tamron powoli równa do Sigmy. A kiedyś na S i T mówiono "kundle"

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez WzW Zobacz posta
    Jak cena będzie na poziomie 3 tysi to wiele osób się skusi. Proste.

Nowe Tamrony są coraz lepsze, miałem okazję pobawić się starym 24-70 VC i był genialny, także nowym 15-30 (jeszcze lepszy), a nowa generacja G2 jest jeszcze lepsza. Tamron powoli równa do Sigmy. A kiedyś na S i T mówiono "kundle"
    jako były użytkownik 70-200 4LIS pozwolę sobie nie zgodzić się - ta elka to jeden z bardziej udanych obiektywów canona kiedyś ją znowu kupię (jak przestanę podnosić torbę z 100-400 ), ja osobiście przy takiej cenie wolałbym dopłacić do canona, trochę ratuje sytuacje że oba mają światło 4 więc nie tracisz potencjalnie nic na autofocusie z którego tamron nie będzie umiał skorzystać ale i tak bym dopłacił - miałem dotąd dwa tamrony jedyną zaletą była cena i to był koniec zalet dodatkowo ja już nie mam ochoty na eksperymenty z optyką ja po prostu chcę robić zdjęcia a nie testowac sprzęt .
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

podali oficjalnie. Ze specyfikacji 4EV i ostrość od 0,95m - skala 1:3.1, waga 860g.
    Canon dla porównania - ostrość od 1,2m - skala 1:4.8, waga 760g
    Press Release | News | Tamron Co., Ltd.

Cena 94,500 yen co daje niecałe 3 tys. zł - bez innych opłat.
    Ostatnio edytowane przez szwayko ; 22-02-2018 o 11:58

Uprawnienia umieszczania postów