Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Problem FF/BF z C28/1.8 z C6D

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Domyślnie Odp: Problem FF/BF z C28/1.8 z C6D

Cytat Zamieszczone przez bastianpl Zobacz posta
    Życie to pokora. A ty jak uważasz?
    Życie to łapanie nadarzającej sie okazji. Ogólnie forum mi rzadko pomogło. Może dlatego, ze proszę o pomoc w ostateczności a nie lecę z każdym problemem na forum. Pisze to jako amator, chodz sprzęt który mam zarobił już na siebie. Jak będę tłukł 50K funtów rocznie (po podatku) a zdjęcia będą sobą coś reprezentować to sie zaczne uważć za pro.

Coś już napisał

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Życie to łapanie nadarzającej sie okazji. Ogólnie forum mi rzadko pomogło. Może dlatego, ze proszę o pomoc w ostateczności a nie lecę z każdym problemem na forum. Pisze to jako amator, chodz sprzęt który mam zarobił już na siebie. Jak będę tłukł 50K funtów rocznie (po podatku) a zdjęcia będą sobą coś reprezentować to sie zaczne uważć za pro.
    Zgadzam się choć nie w każdej sytuacji Rozumiem, Ja też nie lecę z każdym problem choć dla Ciebie czy innych to może wynikać z wiedzy, praktyki i obycia, że w moim przypadku tak jest. Umowa z klientem, nauka manuala, puszki, lampy, światła i wielu innych rzeczy uczyłem się z netu, yt i z tego miejsca a co najważniejsze nie z błędów na pracy dla klienta. Ja jestem po innym technikum i po innych skończonych studiach (IT, grafika). Super, że sprzęt zarobił na siebie bo to znaczy że masz to coś (Życia nie oszukasz!)! Wtedy to nie będziesz pro, nie będziesz spełniony, wtedy będziesz spełniony sukcesem! Tego Tobie zdebik życzę z całego serca!

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    No ale po to jest chyba to forum,zeby starac sie komus pomoc , jesli jestesmy w stanie - a problemy tych, ktorzy zaczynaja , sa dla nich znacznie wieksze niz tych, ktorzy juz w fotografii jakis czas siedza. Nawet jesli tematy byly juz walkowane a i w sieci nietrudno znalezc jakies odpowiedzi, to i tak odpowiedz nie boli. A jak boli to mozna jej nie udzielac. Byc moze inni chetnie sie z tymi problemami skonfrontuja, cwiczac wlasna wiedze i pomysly ?...

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Cytat Zamieszczone przez jelcyk Zobacz posta
    ...
    Zamiast off topić poczytaj jak chłopak sprawdzał celność. Aha od linczy jest inny temat.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów