Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: Canon 1200, test na optycznych a życie...

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Canon 1200, test na optycznych a życie...

Daj znać na czym ostatecznie się skończyło bom ciekaw
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    C100d + 24mm/2.8 + 50mm/1.8 = https://www.flickr.com/photos/michaldworzanski/

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez misiodcanon Zobacz posta
    Daj znać na czym ostatecznie się skończyło bom ciekaw
    ohooo... czekałem na kolegę dam znać ale niech kolega będzie uprzejmy jakiś komentarz, jak pracuje mu się z jego zestawikiem. Bardzo podobają mi się zdjęcia z Twojej galerii (oczywiście rozumiem, że wszystkie zrobione sprzętem ze stopki? +jakaś błyskotka?). Czy obiektywy dobierałeś jeden z kilku czy jaki był taki kupiłeś? No i oczywiście moje pierwotne pytanie (wątku) -jak radzi sobie z celnością AF?
    Ostatnio edytowane przez pawelll ; 21-03-2017 o 15:53

Dopiero zaczyna

dziękuję za miłe słowa
    tak - wszystko co w galerii jest zrobione tym zestawem plus C430EX.
    Obiektywy były pierwsze z brzegu ale w dobrym stacjonarnym sklepie fotograficznym Jeśli chodzi o celność AF to ja nie narzekam, ale wcześniej miałem prawie 9 lat Canona 400d z Sigmą 17-70 więc ciężko porównywać. Jest dostatecznie szybki i celny żeby zrobić trochę zdjęć zabawy na ciemnej sali albo portret dziecku z małą głębią ostrości. Wiadomo że nie 100% jest trafiona w punkt ale moim zdaniem daje radę. Ptaków w locie jednak bym się tym zestawem nie podjął fotografować
    Generalnie to wszystkie mają tą samą matrycę, różnią się ceną, wagą, kilkoma dodatkami. Musisz sam sobie odpowiedzieć na bardzo ważne pytanie - który podoba się Tobie najbardziej i jak najszybciej go kupić i zacząć robić zdjęcia!
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dopiero zaczyna

..no więc na jedną nóżkę setunia a na druga pięcdziesiątka -taki wybór Dziękje, miło było posłuchać wszystkich rad, opinii oraz pooglądać galerię. Przyznam się, że do niedawna, no może te kilka lat wstecz jakoś z dystansem patrzyłem na canona, ale kiedy uświadomiłem sobie istnienie tych kilku fajnych tanich szkiełek STM to przyznam, że sam mam ochotę
    Ostatnio edytowane przez pawelll ; 23-03-2017 o 09:26

Dopiero zaczyna

To do dna!
    I czekamy na zdjęcia

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez misiodcanon Zobacz posta
    To do dna!
    I czekamy na zdjęcia
    ..i słowo ciałem się stało...

..takie tam na szybko testowe tym samym wątek uznajmy za zamknięty. Dziękuję wszystkim

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez pawelll Zobacz posta
    ..i słowo ciałem się stało...

http://i.imgur.com/4O50dTT.jpg

..takie tam na szybko testowe tym samym wątek uznajmy za zamknięty. Dziękuję wszystkim
    Uważam wątek za otwarty, co to kurna jest ?

Uprawnienia umieszczania postów