Odkopię stary temat bo sprawa w pewnym sensie dotyczy pierwszego zakupu akcesoriów.
Ostatnio zacząłem jeździć w plener (mokro, wilgotno, itp) ze swoim sprzętem i potrzebuję czegoś do jego przechowywania. Na razie jeździ w torbie Manfrotto, ale wydaje mi się, że nie jest to najbezpieczniejsze rozwiązanie i chcę kupić walizkę.
Moje pytanie do was jest takie. Możecie mi polecić jakąś sensowną walizkę na sprzęt w rozsądnej cenie(max 150-200 zł). Dobra by była jakaś większa, ale mieszcząca się w wymiarach bagażu podręcznego w samolotach. I jeszcze jedno. Widziałem gdzieś w internecie jak ktoś zrobił taką walizeczkę ze zwykłej aluminiowej walizki z budowlanego. Czy takie rozwiązanie ma sens?
Z góry dziękuję i pozdrawiam, Adrian.
ale jak widać niektórzy folią.
70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG
Ja również szukam wyprawki dla siebie, jestem całkiem początkująca w tym co robię, jednak wolałabym zainwestować w całkiem dobry sprzęt. Rozważam nawet wzięcie pożyczki tutaj https://************.pl/**********/ na ten cel. Jaki model aparatu i obiektywu polecacie do portretów?
Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 10-01-2017 o 14:27 Powód: Spam
Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 10-01-2017 o 14:28 Powód: Spam
Nie podnoś spamoreklamy![]()
Janusz dziala, dobrze![]()
Odkopię stary temat bo też dotyczy zakupu pierwszego akcesorium, a mianowicie tabletu graficznego.
Szukam czegoś do 150-200 zł. najlepiej coś większego bo Wacom Intuos Photo S jest dla mnie trochę niewygodny.
Znalazłem Huion H610 PRO który mieści się w moim budżecie, nie wiem co to za firma a opinie są różne. Może ktoś ma ten model lub inny tej firmy i może coś o nim napisać?
Co możecie mi polecić ?