Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: Szumy - body czy... czyli prośba o pomoc w wykonaniu zdjęć ostrych jak żyleta

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków NH

Domyślnie Odp: Szumy - body czy... czyli prośba o pomoc w wykonaniu zdjęć ostrych jak żyleta

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    cropy canona szumią niemiłosiernie - wiem bo miałem - 500D szumiał jak bałtyk w czasie sztormu, szum był widoczny na iso 100 - szczęśliwi ci co nie widzą
    Całe szczęście ze nie widziałeś szumów z kompaktów, pewnie by Ci wzrok uszkodziły ;-)

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Szumy - body czy... czyli prośba o pomoc w wykonaniu zdjęć ostrych jak żyleta

Cytat Zamieszczone przez kajko Zobacz posta
    Całe szczęście ze nie widziałeś szumów z kompaktów, pewnie by Ci wzrok uszkodziły ;-)
    po prostu nie używałem cyfrowych kompaktów więc ominęło mnie szczęście oglądania szumów z kompakta - może to się wydawać dziwne ale nie przechodziłem drogi od "kompakta do lustrzanki" miałem dwa korpusy analogowe i kupiłem korpus cyfrowy - a tak ogólnie w fotografii analogowej też nie używałem kompaktów - moje doświadczenie z aparatami kompaktowym jest bardzo mizerne
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów