szkoda ze zumowanie jest znowu zewnętrzne
liczyłem po cichu na wewnętrzne, bo czyszczenie/wymiana smarów obiektywu jednak kosztuje
a 16-35 ma ostre rogi ,ten f4;D
szkoda ze zumowanie jest znowu zewnętrzne
liczyłem po cichu na wewnętrzne, bo czyszczenie/wymiana smarów obiektywu jednak kosztuje
a 16-35 ma ostre rogi ,ten f4;D
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
1,3mm na dlugisci i 0,5mm wysokosci to nie jest duzo.
Sądzę, że z rogami będzie dobrze. To w końcu trzecie podejścieGorzej będzie z ceną...
--- Kolejny post ---
Znaczy się lepsza? Nie idzie tak zrobić aby 20mpx dawało takie fajne kolory i plastykę jak stara piątka? Canonie! Wyprodukuj proszę limited edition 5D z MFA
Tymczasem przegapiliście nowość. 5D III with limited edition camera strap. Okazja.
http://proclub.pl/strefa_canon/lustrzanki_zaawansowane/canon_eos_5d_mark_iii_body_jubileuszowy_pasek.html
To co? 16-35 III za 9000pln? 24-105 II 5500pln goly i w zestawie z 5dIV za 15999?
ja obstawiam 7,5/3,5/ 13999
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
No to przynajmniej w kwestii 24-105 jesteś optymistą. Oby.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No i mamy nową cenę 5dIV. Za 3799 euro :-))) nie wiadomo tylko czy goły czy z kitem.
Mówcie sobie co chcecie, ale ja bym kupił budżetową wersję nowej 5-tki z matrycą z mk1. Bez kozery mogę stwierdzić, że miałem z tamtego aparatu najbardziej soczyste obrazki.
O obiektywach wiem prawie wszystko