Pokaż wyniki od 1 do 10 z 483

Wątek: Canon EF 50mm f/1.8 STM

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Canon EF 50mm f/1.8 STM

Cytat Zamieszczone przez pawel13a Zobacz posta
    Mam pytanie z troche innej beczki. Czy ktoś z was kupował ten obiektyw w saturnie ? Widzę mają dość dobrą cenę. Głównie chodzi mi czy mieliście jakieś problemy przy realizacji zamówienia przez internet w tym sklepie ?
    Mam tylko małą uwagę dla kupujących na raty.... w RTV Euro AGD mają 0% a w Saturnie koniecznie trzeba dokupować ubezpieczenie. W ratalnym systemie obecnie w Saturnie wychodzi drożej.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez RTSiak Zobacz posta
    Pytanie do osób które kupowały z od chinoli osłonę przeciwsłoneczną - możecie polecić konkretne oferty do tych osłon które dobrze się zatrzaskują na obiektywie? Niestety ta którą ja miałem słabo się trzymała co potwierdza fakt, że zgubiłem ją w noc sylwestrową gdzieś po ciemku na plaży...
    Dlatego ja kupuje tylko oryginalne. Droższe, ale spokój.

Dopiero zaczyna Awatar hansu44
    Miasto
    Żnin

Domyślnie Odp: Canon EF 50mm f/1.8 STM

Cytat Zamieszczone przez jafrap Zobacz posta
    Mam tylko małą uwagę dla kupujących na raty.... w RTV Euro AGD mają 0% a w Saturnie koniecznie trzeba dokupować ubezpieczenie. W ratalnym systemie obecnie w Saturnie wychodzi drożej.
    Nie ma czegoś takiego jak konieczność dokupienia ubezpieczenia. Jak widzisz umowę i masz w niej zawarte koszty ubezpieczenia kredytu, to nie jesteś zmuszony do podpisania takiej umowy. Ubezpieczenie kredytu jest dobrowolne i możesz po prostu z niego zrezygnować i zawrzeć umowę na takich samych warunkach bez ubezpieczenia. W przypadku kredytu 0% przy rezygnacji z ubezpieczenia faktycznie nic nie przepłacasz za kredyt.
    Canon 60D, T17-50/2.8 VC, C50/1.8 STM, C55-250 STM, Kenko EX
    Panasonic Lumix DMC-LX100

Uprawnienia umieszczania postów