Strona 31 z 35 PierwszyPierwszy ... 212930313233 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 342

Wątek: [Antek76] Mix próby z lusterkiem

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: [Antek76] Mix próby z lusterkiem

Cytat Zamieszczone przez ernest319 Zobacz posta
    to jest stara kobieta? .. bardzo ładna atrakcyjna kobieta ktora moze miec kolo 28 lat.. zresztą z kobieta jak z winem podobno
    hehe Ernest dodaj +10,

Kadry jak kadry,każdy widzi inaczej jednym się podoba innym nie... ja wole takie, niż te z pseudo magazynów gdzie więcej jest photoshopa niż prawdziwej kobiety, a potem są takie kwiatki wśród młodych ludzi.

Przy okazji dodam że foty były robione starym leciwym 5D plus 50mm 1.8 stma, plus dwie lampki,bez photoshopa.
    Pozdrawiam
    Antek
    Ostatnio edytowane przez antek76 ; 15-11-2015 o 16:01
    Pkt 8 regulaminu forum

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez antek76 Zobacz posta
    hehe Ernest dodaj +10,

Kadry jak kadry,każdy widzi inaczej jednym się podoba innym nie... ja wole takie, niż te z pseudo magazynów gdzie więcej jest photoshopa niż prawdziwej kobiety, a potem są takie kwiatki wśród młodych ludzi.
    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...79d79582c0.jpg

Przy okazji dodam że foty były robione starym leciwym 5D plus 50mm 1.8 stma, plus dwie lampki,bez photoshopa.
    Pozdrawiam
    Antek
    I tego się trzymaj, kobieta wygląda jak kobieta a nie manekin

Dopiero zaczyna Awatar vik
    Miasto
    Legnica

Każdy ma swoje zdanie, kadry ładne, ale modelka mi się nie podoba. I nie wiem po co ta fala nienawiści. Jesteście facetami starszymi o wiele lat ode mnie, to Wam się podobają takie kobiety - kwestia wieku i gustu. Z mojej perspektywy - nie koniecznie. A co do tej sprawy manekinów nie nawiązywałam do żadnego Photoshopa i nie wiadomo jakich cudów na kiju. Dziękuje i czekam na więcej.
    1200D + 85/1.8

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

Cytat Zamieszczone przez ernest319 Zobacz posta
    zresztą z kobieta jak z winem podobno
    Jabol choćby stał 200 lat, będzie jabolem

--- Kolejny post ---

, plus dwie lampki
    reszta butelki poszła po sesji

Bywalec
    Miasto
    Radom

Cytat Zamieszczone przez vik Zobacz posta
    I nie wiem po co ta fala nienawiści(...)
    Dramatyzujesz koleżanko!
    Każdy wyraził swoje zdanie, a że niekoniecznie takie jak Twoje - Francuzi mówią c'est la vie.
    Jeden woli zdjęcia antka76, inny takie, jak robi maxwell61 - i te i te bardzo fajne, ale pokazujące diametralnie inne światy, opowiadające zupełnie inne historie...

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez słowiczek Zobacz posta
    Jabol choćby stał 200 lat, będzie jabolem

--- Kolejny post ---

reszta butelki poszła po sesji
    Słowik
    eeee gdzie porównanie wina do jabola eeeee...

To zupełnie inny poziom.

Najprościej jest zrobić zdjęcie młodej dziewczynie, nienaganna cera, blahblah blah.
    Pkt 8 regulaminu forum

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

eeee gdzie porównanie wina do jabola eeeee...
    czytaj między wierszami

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez vik Zobacz posta
    Każdy ma swoje zdanie, kadry ładne, ale modelka mi się nie podoba. I nie wiem po co ta fala nienawiści. Jesteście facetami starszymi o wiele lat ode mnie, to Wam się podobają takie kobiety - kwestia wieku i gustu. Z mojej perspektywy - nie koniecznie. A co do tej sprawy manekinów nie nawiązywałam do żadnego Photoshopa i nie wiadomo jakich cudów na kiju. Dziękuje i czekam na więcej.
    Gdzie ty tutaj nienawiść widzisz ? Z modelki Antka76 tez można 18 letnią lalkę zrobić ale po co. Wiek oceniających nie ma nic do rzeczy tutaj, 40 latkom nie tylko 40 latki się podobają

Początki nałogu Awatar eleroo

Oj no Viki jest po prostu młodziutka i usprawiedliwia brak kultury wolnością wyrażania opinii na forum, a zwykłe naprostowanie uważa za falę nienawiści. Za kilka lat jej pewnie przejdzie. Mało tego, za kilka lat być może pojmie, że w fotografii liczy się uroda modelek niepospolitych, unikatowych, a nie ładne równe buźki, których nikt nie zapamięta. Może też zauważy wyższość dobrego klasycznego portretu nad portretem zmasakrowanym nieumiejętną obróbką.

Dobre foty. Modelka niepospolita, z charakterem.

Dopiero zaczyna Awatar vik
    Miasto
    Legnica

Cytat Zamieszczone przez eleroo Zobacz posta
    Oj no Viki jest po prostu młodziutka i usprawiedliwia brak kultury wolnością wyrażania opinii na forum, a zwykłe naprostowanie uważa za falę nienawiści. Za kilka lat jej pewnie przejdzie. Mało tego, za kilka lat być może pojmie, że w fotografii liczy się uroda modelek niepospolitych, unikatowych, a nie ładne równe buźki, których nikt nie zapamięta. Może też zauważy wyższość dobrego klasycznego portretu nad portretem zmasakrowanym nieumiejętną obróbką.

Dobre foty. Modelka niepospolita, z charakterem.

Czy w tym momencie coś sugerujesz? Bo mogę łatwo wywnioskować, że ostatnie zdanie jest ukierunkowane w moją stronę. Co do kultury, to raczej nie powinieneś mnie oceniać, nie znając tak na prawdę mnie. Każdy ma swoje gusta, jak już wcześniej wspomniałam. Owszem - jestem młodziutka i dopiero wkraczam w świat fotografii, lecz to nie powinno mnie w jakikolwiek sposób skreślać. Każdy ma swój indywidualny styl i na fotografiach przedstawia to co chcę. Ja prezentuje młode buzie, bo takie przewijają się w moim otoczeniu. Bez sensu w ogóle to co napisałeś Nie mam zamiaru dalej się kłócić, gdyż temat dotyczy galerii naszego kolegi i jego prac. Modelki niepospolite, unikatowe.. a świat modelingu, to co? Każda wyglądem podobna do x osoby, a jakoś przyciągają wzrok wielu osób.

Antek
    - osobiście życzę Ci powodzenia, pracę masz na prawdę cudowne.

A to, że mi ktoś nie trafił w gust, nie oznacza, że jestem zaślepiona "lalkami". Każdy ma WOLNOŚĆ SŁOWA i to jest szczerość, a nie brak kultury - to są zupełnie dwie inne rzeczy. Polecam czytanie ze zrozumieniem i wyciąganie wniosków.
    Ostatnio edytowane przez vik ; 16-11-2015 o 20:44
    1200D + 85/1.8

Strona 31 z 35 PierwszyPierwszy ... 212930313233 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów