Pokaż wyniki od 1 do 10 z 483

Wątek: Canon EF 50mm f/1.8 STM

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Domyślnie Odp: Canon EF 50mm f/1.8 STM

widzę, że nie rozumiesz dalej.
    to patrz:
    Cytat Zamieszczone przez RTSiak Zobacz posta
    gdyby ktos szukal tulipana to polecam aliexpres, 15zl (zamiast 100 !!! kto do **** wola 100 zl za kawalek plastiku... paranoja) a jakosciowo w 100% do zaakceptowania, swoja funkcje spelnia idealnie
    I potem ja napisałem, że możemy zamówić w kilka osób, a teraz Ci wytłumaczę o co chodzi, mnie, rtsiakowi, zwierzowi i pewnie innym.
    WOLIMY KUPIĆ ZAMIENNIK Z AZJI ZA 15PLNÓW NIŻ DAĆ 100ZŁ JAKIEMUŚ JANUSZOWI NA ALLEGRO, KTÓRY SPROWADZIŁ TEN SAM ZAMIENNIK ZA TE 15ZŁ I SZUKA FRAJERA W POLSCE.

Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta
    A to wątek o szkle jest czy o paru gramach plastiku które do jakości obrazowania tego szkła nic nie wnoszą?
    jak chcesz o szkle, to napisałem w innym wątku:
    Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    tak jak się spodziewałem i stary ruski śmierdziel wygrywa z "nową" starą konstrukcją canona
    minimalnie bo minimalnie ale imo zenek bardziej ostry i kontrastowy na pełnej dziurze.
    http://i61.tinypic.com/34pl4rq.jpg
    wrzucam po 1 rawie (wybrałem najbardziej ostre) - bo żeby było lepiej to canon 50 1.8 stm lubi się minimalnie pomylić z moją starą 5tką trafiają się foty gdzie wychodzi to piękne stare mydełko znane z 50 1.8 II
    WyslijTo.pl - Za duży załącznik? Problemy z pocztą? WyslijTo.pl )) Przesyłanie i hosting plików.
    Ostatnio edytowane przez salas ; 12-09-2015 o 22:34
    SONY

Uprawnienia umieszczania postów