Mówisz chyba o sklepach typu Saturn i MM bo w przypadku sklepów internetowych to zapomnij o tym, zresztą ceny w takich marketach są znacznie wyższe niż ceny w necie, wiec mało kto kupuje , nawet po przeceniewiem bo pracowalem
Pytanie czy w tym pudle faktycznie była nie dotknieta przez nikogo 6d, moze stala przez 2 tyg w gablocie a potem wpakowano ją do pudełka zeby nie miala zbyt duzego przebiegu :> tak tez mozna zrobic chociaz mam nadzieje ze masz niedotykany sprzet
Folie można zawinąć a naklejki na pudełkach w canonie już dawno nie ma , sprowadzałem sprzęt prosto od dystrybutora i jedynie sony takie cuda ma.
Pomyśl że wchodzisz do autoryzowanego sklepu canona ... to raza druga rzecz aparat stojąc na półce niedotykany nie psuje sie i sie nie zużywa, podłączony monitor świeci przez caly czas otwarcia sklepu wiec pracuje.
Jak przyjdzie nowy, spakuje do pudła i sprzeda proste, albo sprzeda dla pracownika a procownik pusci na allegro jako nówka...
Nie mowie ze sam tak robilem ale uwierz mi jest tyle rzeczy ktore robią sklepy i sprzedawcy zeby tylko sprzedać sztukę sprzetu ktory stoi... Nie mowie ze kazdy, nie mowie ze ja, ale widzialem takie rzeczy na własne oczy że naprawdę można czasem sie zaskoczyc.