Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: PORST COLOR REFLEX 50mm f1,2

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Domyślnie Odp: PORST COLOR REFLEX 50mm f1,2

imo takumar jest przereklamowany =) zwłaszcza przy takich cenach w jakich są obecnie.
    połowę tańszy auto revuenon 50 1.4 daje radę równie dobrze, ale oba są miękkie
    SONY

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    imo takumar jest przereklamowany =) zwłaszcza przy takich cenach w jakich są obecnie.
    połowę tańszy auto revuenon 50 1.4 daje radę równie dobrze, ale oba są miękkie
    potwierdzam miałem dwa smc takumary 50 1.4 - są miękkie, kupić nowe 50/1.8STM pieniądze podobne - wiem brzmi strasznie dla wyznawców m42 ale tak wygląda okrutna prawda.
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    potwierdzam miałem dwa smc takumary 50 1.4 - są miękkie, kupić nowe 50/1.8STM pieniądze podobne - wiem brzmi strasznie dla wyznawców m42 ale tak wygląda okrutna prawda.
    Robiłeś zdjęcia 50 1,8 STM na A7 ?

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez FOTO-PAN Zobacz posta
    myślałem o podpięciu go do sony a7 ale zobaczę po ile stoją revuenon 50 1.4 chodziarz mam już pancolara 50 1.8 wiec nie wiem czy kupować kolejną 50
    Miałem takumary 50 1,4 i były naprawdę całkiem ok. Fakt, że płaciłem za nie około 250zł dawno temu.

Uprawnienia umieszczania postów