Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Jaki obiektyw do pewnej sceny

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Jaki obiektyw do pewnej sceny

no tak ale nie po to jest forum z szybkimi pytaniami/odpowiedziami by ktoś odsyłał kogoś do przeczytania książki lub wertowania 200 stron instrukcji obsługi, tylko po to by zrobić pewien kadr...myślę że da się to zrobić szybciej...

no chyba że nie jest to takie chop siup i wytłumaczenie zajmie komuś w cholerę czasu...wtedy chciał nie chciał będę musiał pogrzebać głębiej w necie

Edit: Dzieki namoamo za kalkulator, wiec połowicznie uzyskałem odpowiedź - moja sigmą 35/1.4 jednak nie da rady złapac wszystkiego na ostro z tak bliskiej odległości
    Ostatnio edytowane przez Randez ; 29-07-2015 o 15:43

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Domyślnie Odp: Jaki obiektyw do pewnej sceny

Cytat Zamieszczone przez Randez Zobacz posta
    no tak ale nie po to jest forum z szybkimi pytaniami/odpowiedziami by ktoś odsyłał kogoś do przeczytania książki lub wertowania 200 stron instrukcji obsługi, tylko po to by zrobić pewien kadr...myślę że da się to zrobić szybciej...

no chyba że nie jest to takie chop siup i wytłumaczenie zajmie komuś w cholerę czasu...wtedy chciał nie chciał będę musiał pogrzebać głębiej w necie
    zrób dwa zdjęcia jedno z ostroscia na jeden obiekt drugie z ostroscia na drugie i potem do PS , chyba najszybciej, jakbyś nie przymknął przysłony ostrzysz na pewną odległości i siłą rzeczy jest widoczna GO, mniejsza lub większa ale będzie, jeżeli chcesz mieć wszystko ostre to mysle ze najszybciej 2 zdjęcia i PS
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Uprawnienia umieszczania postów