Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1088

Wątek: Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art - robi się ciekawie!

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art - robi się ciekawie!

Cytat Zamieszczone przez KACEL Zobacz posta
    Sugerowałem się tym co koleś mowi w 2:30

https://www.youtube.com/watch?v=zKKjFdsc0TA

W ręku jej nie miałem ponieważ w Rzeszowie nie mam gdzie tego obiektywu obejrzeć ale skoro mówisz, że daje radę, to zamawiam! Zawsze mam te 10 dni na ewentualne oddanie

Dzięki za konkretną odpowiedź!
    nie wiem czy konkretną bo jak napisałem jakiejś specjalnej różnicy w tych ustawieniach nie widzę.
    zaczynam doceniać urok cesarsko królewskiego miasta - ja wybierałem w stacjonarnym sklepie usiłując trafić na sztukę bez front focusa na moim korpusie, jak nie pasowały to w ciągu kilku dni miałem inne do sprawdzenia.
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    nie wiem czy konkretną bo jak napisałem jakiejś specjalnej różnicy w tych ustawieniach nie widzę.
    zaczynam doceniać urok cesarsko królewskiego miasta - ja wybierałem w stacjonarnym sklepie usiłując trafić na sztukę bez front focusa na moim korpusie, jak nie pasowały to w ciągu kilku dni miałem inne do sprawdzenia.
    To nie po to jest USB dock, żeby właśnie się takimi rzeczami jak FF nie przejmować?

Pełne uzależnienie

To nie po to jest USB dock, żeby właśnie się takimi rzeczami jak FF nie przejmować?
    ja kupiłem docka od razu pomimo że mi się wydawało że nie będę potrzebował, cena docka jest taka że zakup nie robi już wielkiej różnicy.
    Jestem szumofobem
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    ja kupiłem docka od razu pomimo że mi się wydawało że nie będę potrzebował, cena docka jest taka że zakup nie robi już wielkiej różnicy.
    Nie zrozumiałeś mnie. Chodzi o to,że teoretycznie nie ma sensu marnować czasu na testowanie szkieł skoro masz USB docka, za pomocą którego możesz Sobie idealnie skalibrować sprzęcik.

Pełne uzależnienie

Nie zrozumiałeś mnie. Chodzi o to,że teoretycznie nie ma sensu marnować czasu na testowanie szkieł skoro masz USB docka, za pomocą którego możesz Sobie idealnie skalibrować sprzęcik.
    jeśli zmieścisz się w zakresie kalibracji docka , potem zostaje korekta w korpusie i korekta w docku jednocześnie , a potem serwis sigmy - ale myślę że to raczej możliwości teoretyczne , ale jako poinformowany optymista dodatkowo nieprzepadający za serwisami które zwykle naprawią jeden problem ale dołożą dwa inne wolałem zrobić to sam, przy zakupie internetowym można oczywiście odesłać co tez jest dobrą opcją.
    Jestem szumofobem

Uprawnienia umieszczania postów