...i handelek idzie
Obiektyw Yongnuo YN-50mm F1.8 Canon EOS MF AF (5132253124) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ciekawe, że w nazwie producenta pisze canon...![]()
...i handelek idzie
Obiektyw Yongnuo YN-50mm F1.8 Canon EOS MF AF (5132253124) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ciekawe, że w nazwie producenta pisze canon...![]()
Ostatnio edytowane przez słowiczek ; 10-03-2015 o 01:38
No interes się rozkręca. Widziałem testy tego obiektywu i stosunek ceny do jakości jest bardzo dobry. Za takie pieniądze można mieć ciekawy obiektyw.
Moja stronka: www.studio-progresiv.pl
Witam.
Czy ktoś z was może udostępnić gdzież jakieś RAWY z tego szkła ?
zastanawiam się nad zakupem tego słoika w sumie tak dla zabawy - mam 50 1.4 - wcześniej przez moment miałem 50 1.8 II ale sprzedałem bo ten
obiektyw był bardzo kiepski .... a kosztował prawie 450zł jak kupowałem (nowy).
ale myślałem, ze kupię go dla mojego 14-sto letniego syna - będzie miał w końcu swoją portretówkę ;-) do 400D
pozdrawiam
Paweł
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
jak chcesz go używać to zamów 2-3 sztuki wybierz najlepszą a resztę zwróć![]()
SONY
Czego to ludzie nie wymyślą by tylko sprzedać towar "Jest to oryginalny produkt YONGNUO. Uważaj na podróbki obecne w sprzedaży!" A cena i popyt rośnie
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień