prosze, 1.8 na zyczenie
trzeba dodac, ze czas chyba byl 1/50 no i iso3200.
prosze, 1.8 na zyczenie
trzeba dodac, ze czas chyba byl 1/50 no i iso3200.
Ostatnio edytowane przez Rosicky ; 06-03-2015 o 20:43
pardon, zrobilem 3 foty takie, na jeden bylo 1/50 na pewno, a moje wrodzone lenistwo nie pozwolilo mi tego sprawdzic ponownie![]()
Pomijając czas, jak dla mnie jest ok, tym bardziej za takie pieniądze i tym bardziej jesli tak dobrze oceniasz AF. Chyba sam sie skusze na to szklo bo brakuje mi jasnego standardu
Działa AF w LV?
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.
dziala. ale zdarzylo mu sie dwa razy sfiksowac tj. af przejechal przez cala dlugosc dwa razy i nie znalazl punktu ostrosci. nie wiem czy to wina tego, ze bylo dosc ciemno, czy po prostu af. jesli bede miec jutro chwile i mozliwosc, to to nagram. bylbym zapomnial, af jest glosniejszy niz canona (tak, wbrew pozorom to mozliwe)
Czemu mowili ze nie ma af przy lv? Lol
Jak dziala to lapie kolejny plus
SONY
Miałem kiedyś canonowe 50/1.8 przy 1d2 i AF był do mnie ok, nawet w beznadziejnych warunkach trafiał, więc jeśli tu jest nawet troche lepiej to dla mnie jest git ;]
Jak jeszcze nie było linkowane to znalazłem stronkę na której jest test i kilka zdjęc portretowych
YongNuo 50mm f/1.8 - Round 1: Low Light | Shooting on a BudgetShooting on a Budget
YongNuo 50mm f/1.8 â Round 2: Aesthetics | Shooting on a BudgetShooting on a Budget
YongNuo 50mm f/1.8 â Round 3: Studio | Shooting on a BudgetShooting on a Budget
YongNuo 50mm f/1.8 Outdoor portraits and final review. | Shooting on a BudgetShooting on a Budget
Ostatnio edytowane przez Camilo ; 07-03-2015 o 20:54