Nie jest ciagle tak zle. Ale w stosunku co innych celnych i szybkich szkiel Canona (nie mam spapranej 50 1.2L) tryb AI odkrywa pewne braki.
Moze (hipotetycznie) obsluga podwojnie krzyzowych punktow by cos zmienila.
Jesli optycznie bylo by co jest + af z 135L to bylo by ultra fajnie.
Szklo wrocilo z serwisu (tydzien go nie bylo). Naprawione, podobno cos sie "poluzowalo".
Czyste ladne zdrowe (i dziala).
Od kiedy dostepne sa docki to mysle, ze Sigma nie odbiega od Canona. Po dostrojeniu do danej puszki obiektywy dopiero pokazuja pazur - mysle, ze jest lepiej niz w niestrojonych oryginalach Canona. Moze nawet duzo lepiej...
"W ogóle, bracie, jeżeli nie masz na utrzymaniu rodziny, nie grozi ci głód, nie jesteś Tutsi ani Hutu i te sprawy, to wystarczy, że odpowiesz sobie na jedno zajebiście, ale to zajebiście, ważne pytanie: co lubię w życiu robić. A potem zacznij to robić. "
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
"W ogóle, bracie, jeżeli nie masz na utrzymaniu rodziny, nie grozi ci głód, nie jesteś Tutsi ani Hutu i te sprawy, to wystarczy, że odpowiesz sobie na jedno zajebiście, ale to zajebiście, ważne pytanie: co lubię w życiu robić. A potem zacznij to robić. "