Pokaż wyniki od 1 do 10 z 102

Wątek: Co teraz oglądasz ciekawego w TV ?

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Co teraz oglądasz ciekawego w TV ?

Cytat Zamieszczone przez centur Zobacz posta
    jeśli szukacie nowych wyzwań filmowych to polecam ambitniejsze produkcje z Bollywood które pod każdym względem (fabuła, realizacja, rozmach, aktorstwo itd.) biją na głowę shit który serwuje nam polska TV, niedalej jak przedwczoraj oglądałem "My name is Khan" - szczerze polecam ... a kto nie oglądał "Slumdoga" również koniecznie powinien go obejrzeć ..... oba dostępne na cda .... :-)
    Bollywood powiadasz bije shit który serwuje nam polska TV - Kieślowskiego i Kurosawę też .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

Domyślnie Odp: Co teraz oglądasz ciekawego w TV ?

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Bollywood powiadasz bije shit który serwuje nam polska TV - Kieślowskiego i Kurosawę też .
    pisząc o 'polskim shicie w TV' mam mam myśli głównie tę bezwartościową papkę serwowaną w popołudniowej ramówce w postaci kretyńskich telenowel i fabularyzowanych dokumentów granych przez totalnych amatorów i amatorsko też filmowanych. Zresztą uważam że złota era polskich seriali tv upadła wraz z upadkiem komuny. Dziś tylko możemy pomarzyć o takich serialach jak "Dom", "Chłopi", "Janosik" czy "Czarne chmury" a godne uwagi seriale powstałe po 89 roku można policzyć na palcach jednej reki... Zresztą pomijając juz to, dziś byłby spory problem z odtwórcami głównych ról bo nie mamy "aktorów charakterystycznych"; może i ta młodzież ma jakiś talent ale wszyscy oni to albo cycusie picusie glancusie rodem z siłowni albo laseczki które ciężko od siebie odróżnić. W kwesti filmów jest ciut lepiej ale tu znowu to samo, na palcach jednej ręki można policzyć reżyserów którzy potrafią stworzyć naprawdę dobry film (np Smarzowski) .....

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Usjwo Zobacz posta
    Ten cda to oficjanly/platny serwis, czy pirat jak kinoman?

Jak ktos nie ma problemu z angielskim (i problemow z copyright ) to moze skozystac z youku. Tam mozna obejzec kazdy film.
    tak szczerze to nie mam pojęcia, raczej pirat ale niczego nie ściągasz tylko oglądasz online więc to chyba nie jest niezgodne z prawem. W każdym razie jest bardzo dużo filmów w hd zarówno w 720p jak i 1080i i w naprawdę dobrej jakości czasami z tak wysokim bitrate'm że moje 20 MB łącze nie nadąża ......

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez namoamo Zobacz posta
    Nazywanie Slamdoga czy Kahna(wtf??) kinem Bollywood jest (krzywdzącym) nadużyciem.
    Slumdog i Khan to bollywodzkie produkcje choć z bollywoodziej extraklasy .......
    Ostatnio edytowane przez centur ; 17-02-2015 o 11:09
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Uprawnienia umieszczania postów