Strona 5 z 11 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 102

Wątek: Co teraz oglądasz ciekawego w TV ?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Co teraz oglądasz ciekawego w TV ?

Cytat Zamieszczone przez centur Zobacz posta
    jeśli szukacie nowych wyzwań filmowych to polecam ambitniejsze produkcje z Bollywood które pod każdym względem (fabuła, realizacja, rozmach, aktorstwo itd.) biją na głowę shit który serwuje nam polska TV, niedalej jak przedwczoraj oglądałem "My name is Khan" - szczerze polecam ... a kto nie oglądał "Slumdoga" również koniecznie powinien go obejrzeć ..... oba dostępne na cda .... :-)
    Bollywood powiadasz bije shit który serwuje nam polska TV - Kieślowskiego i Kurosawę też .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez centur Zobacz posta
    jeśli szukacie nowych wyzwań filmowych to polecam ambitniejsze produkcje z Bollywood które pod każdym względem (fabuła, realizacja, rozmach, aktorstwo itd.) biją na głowę shit który serwuje nam polska TV
    Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner
    Bollywood powiadasz bije shit który serwuje nam polska TV - Kieślowskiego i Kurosawę też .
    A jak czesto polska TV pokazuje te filmy? I ile razy mozna je ogladac?
    Przy tylu filmach kreconych w Bollywood jest tez duzo kolorowej sieczki, podobnie jak w produkcjach Hollywood. Kazdy znajdzie cos dla siebie
    Odkad w samolotach jest dostepne po 200 filmow, tez czasami ogladam hinduskie produkcje i milo mnie zaskoczyly.

Cytat Zamieszczone przez centur
    niedalej jak przedwczoraj oglądałem "My name is Khan" - szczerze polecam ...
    Ja tez, bardzo dobry film.

a kto nie oglądał "Slumdoga" również koniecznie powinien go obejrzeć .....
    ...a sa tacy . Swego czasu byl bardzo popularny

na cda jest wiele filmów w 720 i 1080, chcesz linki ?? ......
    Ja bym poprosil, jak nie mozna tutaj to na priv. Ten cda to oficjanly/platny serwis, czy pirat jak kinoman?

Jak ktos nie ma problemu z angielskim (i problemow z copyright ) to moze skozystac z youku. Tam mozna obejzec kazdy film.
    Ostatnio edytowane przez Usjwo ; 17-02-2015 o 03:55

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Nazywanie Slamdoga czy Kahna(wtf??) kinem Bollywood jest (krzywdzącym) nadużyciem.

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    pisząc o 'polskim shicie w TV' mam mam myśli głównie tę bezwartościową papkę serwowaną w popołudniowej ramówce w postaci kretyńskich telenowel i fabularyzowanych dokumentów granych przez totalnych amatorów i amatorsko też filmowanych. Zresztą uważam że złota era polskich seriali tv upadła wraz z upadkiem komuny. Dziś tylko możemy pomarzyć o takich serialach jak "Dom", "Chłopi", "Janosik" czy "Czarne chmury" a godne uwagi seriale powstałe po 89 roku można policzyć na palcach jednej reki... Zresztą pomijając juz to, dziś byłby spory problem z odtwórcami głównych ról bo nie mamy "aktorów charakterystycznych"; może i ta młodzież ma jakiś talent ale wszyscy oni to albo cycusie picusie glancusie rodem z siłowni albo laseczki które ciężko od siebie odróżnić. W kwesti filmów jest ciut lepiej ale tu znowu to samo, na palcach jednej ręki można policzyć reżyserów którzy potrafią stworzyć naprawdę dobry film (np Smarzowski) .....

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Usjwo Zobacz posta
    Ten cda to oficjanly/platny serwis, czy pirat jak kinoman?

Jak ktos nie ma problemu z angielskim (i problemow z copyright ) to moze skozystac z youku. Tam mozna obejzec kazdy film.
    tak szczerze to nie mam pojęcia, raczej pirat ale niczego nie ściągasz tylko oglądasz online więc to chyba nie jest niezgodne z prawem. W każdym razie jest bardzo dużo filmów w hd zarówno w 720p jak i 1080i i w naprawdę dobrej jakości czasami z tak wysokim bitrate'm że moje 20 MB łącze nie nadąża ......

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez namoamo Zobacz posta
    Nazywanie Slamdoga czy Kahna(wtf??) kinem Bollywood jest (krzywdzącym) nadużyciem.
    Slumdog i Khan to bollywodzkie produkcje choć z bollywoodziej extraklasy .......
    Ostatnio edytowane przez centur ; 17-02-2015 o 11:09
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    No jesli lubisz takie produkty jak Game of Thrones to chyba masz co ogladać. Ja widzę takich mnóstwo gdzie ganiaja sie goście z mieczami w długich płaszczach. Poza tym dużo filmów o agentach FBI i narkotykach z długimi scenami mordobicia i gonitw.
    jednak za mocno ekstrapolujesz. z faktu, ze z checia te 2 razy w roku obejrze sezon Game of Thrones dosc daleko jeszcze do wniosku, ze lykam cokolwiek, byle sie kroili mieczami badz zabili go i uciel 5 razy

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    Ale najstraszniejsze jest to, że wszystko jest jednakowe dla miliardów ludzi, bez względu na to gdzie. Ja bym raczej obejrzał jakiś dobry film północnokoreański albo kubański Niestety niewiele zakątków niezależnych sie już ostało na swiecie....
    mnie w zasadzie dynda ten aspekt tematu, bo jak mi sie cos podoba, to mi sie podoba po prostu, nie interesuje mnie tegoz popularnosc. natomiast ogolnie tez nie jestem fanem masowych produkcji Hollywood i chetniej ogladam kino europejskie, ktore pozwala widzowi nie wylaczac mozgu. ostatnio mam na tapecie Skandynawie, z akcentem na Norwegie. z filmow, ktore obejrzalem bardzo mi sie podobaly:
    Obywatel roku (2014) - Filmweb
    Pod dnem (2013) - Filmweb
    Kochanek krĂłlowej (2012) - Filmweb
    Instynkt wilka - Gorzkie kwiaty (2007) - Filmweb (i inne z tej serii)
    PodrĂłżuję sam (2011) - Filmweb

tego typu tytulow trzeba oczywiscie szukac samodzielnie i najczesciej dostepnosc jest kiepska (czasem biblioteka, czesciej po prostu torrenty). niestety poki co szanse na zmiane sytuacji sa male, bo nie ma Spotify dla kinematografii, wiec dzialkie kontroluja wielkie wytwornie zainteresowane gonieniem kasowych hitow w plastikowych pudelkach
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    Obywatel roku (2014) - Filmweb
    Dobry film. Również polecam.

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Niedawno oglądałem norweski:Śniegi wojny.
    Piloci niemieccy i angielscy z rozbitych samolotów muszą wspólnie ....
    Mnie sie podobał.
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Pełne uzależnienie Awatar Leon007
    Miasto
    wieś, nie miasto

Ja zaś dzisiaj rano spędziłem godzinę w poczekalni serwisu samochodowego i wysłuchałem (nie oglądałem, bo siedziałem tyłem) całego odcinka "Klanu". Intensywne przeżycie. Żaden Slamdog się nie umywa.
    Ostatnio edytowane przez Leon007 ; 17-02-2015 o 20:58

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

Cytat Zamieszczone przez Domcia Zobacz posta
    Nie mam TV w domu..
    A ja mam. Oglądam go codziennie. Czasem nawet go włączę. Lubię programy Cejrowskiego, Wajraka...takie tam.

Pełne uzależnienie Awatar RobertON
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Cytat Zamieszczone przez słowiczek Zobacz posta
    A ja mam. Oglądam go codziennie. Czasem nawet go włączę
    Zapisałem, świetny tekst

Strona 5 z 11 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów