Pokaż wyniki od 1 do 10 z 92

Wątek: "Dziewica" zaszalała ...

Widok wątkowy

Bywalec Awatar Element7th
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Odp: "Dziewica" zaszalała ...

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    A gdzie ja pisałem o "Twojej wyimaginowanej historii", przecież ja nie neguję Twoich doświadczeń - i Ty piszesz tutaj o "czytaniu wątku" .
    Za każdym razem, także w tym poście zaznaczasz, że to tylko ja dziwnym trafem nie mam wspomnianych problemów. Mam cytować czy sam sobie przeczytasz? Jak dowodzą wpisy kilku innych forumowiczów, nie jestem jedyny, ale to już pisałem. Nadal proponuję poczytać wszystko na spokojnie od początku, może zaskoczy :P

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Nic nie pomoże jak nie ma zasięgu sieci w której jesteś - zrozumżesz wreszcie że są miejsca gdzie np. jest bardzo słaby zasięg Play i praktycznie brak T-mobile - tak jest w niektórych miejscach tu u nas w górach - żadnymi sztuczkami tego nie przeskoczysz. Tyle. Do momentu jak play miał u nas umowę z plusem było OK. ale teraz jest tragicznie. Tak ma kilku moich znajomych którzy się napalili na ofertę internetu z Playa. Dlatego piszę że akty strzeliste typu "u mnie jest świetnie" nie przekładają się na; "wszędzie jest świetnie" - akurat w tym przypadku tak to nie działa.
    A czy ja w którymś momencie napisałem, że nie ma takich miejsc? I co to ma wspólnego z tematem? Mówimy o miejscach, w których Play jest słaby lub go brak, ale są nadajniki innych operatorów. Jeżeli żaden z czterech operatorów nie ma pokrycia na danym terenie, to chyba logiczne, że sobie zasięgu z kapelusza nie wyciągniesz... ale w tym przypadku to nie robi najmniejszej różnicy w czym masz numer, przecież i tak żaden nie będzie działać.
    Ostatnio edytowane przez Element7th ; 09-02-2015 o 23:08

Uprawnienia umieszczania postów