Pokaż wyniki od 1 do 10 z 858

Wątek: Canon 7D MarkII w praktyce:zdjęcia,ustawienia i inne rady

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Domyślnie Odp: Canon 7D MarkII w praktyce:zdjęcia,ustawienia i inne rady

Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta
    Ale ja nie krytykuję. Po prostu staram się dostrzec różnicę 3k pln pomiędzy mk1 i mk2.
    Tylko niepotrzebnie na podstawie moich fotek ,.To bład, jesli naprawdę chcesz mieć dużo obiektywnych opinii,
    bo moje obiektywne nie są.
    Jest już kilkaset stron ,które te różnice pokazują oraz opinie posiadaczy 7D i 7DII.
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Canon 7D MarkII w praktyce:zdjęcia,ustawienia i inne rady

Cytat Zamieszczone przez zysk Zobacz posta
    Tylko niepotrzebnie na podstawie moich fotek ,.To bład, jesli naprawdę chcesz mieć dużo obiektywnych opinii,
    bo moje obiektywne nie są.
    Jest już kilkaset stron ,które te różnice pokazują oraz opinie posiadaczy 7D i 7DII.
    No właśnie coś w tym stylu miałem napisać. Zysk, nie obraź się proszę, ale.... jeśli ten aparat robi takie zdjęcia w rękach kogoś kto fachowcem w ptasiej fotografii nie jest, to ja wierzę że jak się dostanie w "lepsze" ręce ( nie mówię że moje ) wtedy naprawdę pokazuje na co go stać.
    Zresztą... już przeprowadziłem pierwszą, przedwstępną rozmowę z żoną Wygląda na to że przydałoby się fajne światełko w najbliższy weekend
    Ostatnio edytowane przez Irek07 ; 18-01-2015 o 22:43

Uprawnienia umieszczania postów