Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: Tablet Wacom za 119 zł - Promocja Biedronka

Coś już napisał
    Miasto
    Starachowice

Domyślnie Odp: Tablet Wacom za 119 zł - Promocja Biedronka

Ja wczoraj wyrwałem sztukę ale dopiero w 3im sklepie bo tak to schodziło. A i tak wziąłem przedostatnią dostępną sztukę.
    Ogólnie zabawka fajna, szkoda że nie klawiszy funkcyjnych ale żeby sprawnie pracować na tablecie bardzo dobrze trzeba opanować czy to lightrooma czy photoshopa, chociaż nie powiem że nie bo pędzlowanie sprawniej idzie nawet po paru minutach na tablecie w porównaniu do pracy na myszce nawet dla takiego amatora jak ja.
    Za 119zł według mnie warto spróbować, nie przyda się to zawsze można pogonić po kosztach.

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

jak paribas dawał tablety samsunga za założenie konta to chętnych nie było...a teraz stada biegają po biedronkach za jakim badziewnym tabletem
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez faraon20 Zobacz posta
    Ja wczoraj wyrwałem sztukę ale dopiero w 3im sklepie bo tak to schodziło. A i tak wziąłem przedostatnią dostępną sztukę.
    Ogólnie zabawka fajna, szkoda że nie klawiszy funkcyjnych ale żeby sprawnie pracować na tablecie bardzo dobrze trzeba opanować czy to lightrooma czy photoshopa, chociaż nie powiem że nie bo pędzlowanie sprawniej idzie nawet po paru minutach na tablecie w porównaniu do pracy na myszce nawet dla takiego amatora jak ja.
    Za 119zł według mnie warto spróbować, nie przyda się to zawsze można pogonić po kosztach.
    moim zdaniem warto kupic akurat ten , zeby sie przekonac , ze to nie ma sensu.
    Lekcja nie bedzie drogo kosztowac.
    gdyby obrobka zdjec sprowadzala sie do byle jakiego pedzlowania , ale wymagana jest wieksza precyzja.

u mnie nawet wacom intuos nie wytrzymal konkurencji z myszka, jak zycie pokazalo.
    niby wszystko mozna , a w praktyce znacznie wiecej obciazenia dla nadgarstka i dloni niz przy pracy mysza.

owszem , do odrecznego rysunku - tak.

ale warto sprawdzic , zeby nie robic sobie wyrzutow , ze cos sie przegapilo.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

zatem w Biedronce kupię serek i skonfrontuję go z myszką

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

koledzy doradźcie jaki obiektyw z biedronki?? może tez być z Lidla...
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

tam jest dużo obiektywów, bo prawdziwy fotograf to nawet przez dno butelki... (itd)

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    tam jest dużo obiektywów, bo prawdziwy fotograf to nawet przez dno butelki... (itd)
    A ja nędzne amator tyle kasy wpakowalem w eLki

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Kiedys bawilem sie notebookiem z piorkiem bodajze toshiby i tam zabwa piorkiem byla super, potem testowalem wacom intuosa i niestety mazanie po tablecie na ktorym nic nie widac nie podeszlo mi .... Mysle ze duzo lepsze efekty sa na cinitqu od wacoma tam gdzie widac po czym mazemy piorkiem...

Dopiero zaczyna

Ja w sumie od dawna chciałem sobie wreszcie kupić tablet, jako że nie udało się w 4 biedronkach udałem się po Intuos Pen-a. Po kilku godzinach zabawy jestem na siebie zły, że już dawno sobie czegoś takiego nie kupiłem Walka myszką z retuszem skanów starych fotografii kończyła się zazwyczaj po kilku minutach, wczoraj kilka godzin pędzlowałem tym tabletem i na prawdę daje radę

Dopiero zaczyna Awatar Domcia
    Miasto
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez scooter Zobacz posta
    Kiedys bawilem sie notebookiem z piorkiem bodajze toshiby i tam zabwa piorkiem byla super, potem testowalem wacom intuosa i niestety mazanie po tablecie na ktorym nic nie widac nie podeszlo mi .... Mysle ze duzo lepsze efekty sa na cinitqu od wacoma tam gdzie widac po czym mazemy piorkiem...
    Też kiedyś myślałam, że jak maziać po ekranie na którym coś widać, to rysunek wyjdzie lepszy.. :P Ja co prawda nie używam tabletu do obróbki zdjęć tylko do amatorskich rysunków, ale zaskoczyłam się sama, że mazianie "w ciemno" patrząc na monitor jest tak samo proste jak po zwykłej kartce.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów