Czy na raty czy za gotówkę to nie ważne, bo dowód zakupu i tak dostajesz na całą kwotę za aparat.
Później wycinasz odpowiednie kody kreskowe z kartonika, dorzucasz ksero dowodu zakupu, wypełniasz formularz ze strony Canona i czekasz na kasiorke, a w jaki sposób otrzymasz to zależy od Ciebie, albo przekaz albo podajesz numer konta.
eŁOS 6D + Canon + Tamron + Tokina + YN
Raty nie mają tu nic do rzeczy, tak jak pisze 5prit.
Dzisiaj jest jeszcze ostatni dzien promocji na tablet wacoma intuos pro M (wart 1400). Szkoda ze pol roku temu jej nie bylo.
Aparacik zakupiłem!
Rozbiłem całość na 30 rat. Rzeczywiście nie były to raty 0%, bo dochodzi koszt "operacyjny" czy jakiś tam: 2,7pln na każdą ratę (czyli całość wyszła o 81 więcej niż cena aparatu)![]()
Bo czym większa liczba rat - tym większa szansa odmowy - tak mnie poinformowano. Po drugie - nienawidzę spłacać długo czegoś. 2.5 roku wystarczająco długo jest![]()
O, to to.
Testowane w Euro-RTV-AGD - robią wszystko, żeby była odmowa. Nawet przy byle jakich kwotach.
Rozumiem cię doskonale, ale:Po drugie - nienawidzę spłacać długo czegoś. 2.5 roku wystarczająco długo jest![]()
- jeśli raty są faktycznie 0%, to im dłuższy okres kredytowania, tym realnie taniej (dla ciebie).
- nie ma obowiązku spłacać rat przez 50 miesięcy, można to zrobić przed czasem.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Ja zawsze z gory informowalem, ze proby wciskania ubezpieczenia skutkowaly beda moja rezygnacja. Zawsze bylo bez problemu.