Aha, o LR nie napisałeś wcześniej, tak czy siak trzeba się rozglądać bo często dobre oferty są pod nosem, ja do sklepu pojechałem tak trochę na hurra i bo byłem tam przejazdem, potem do pobliskiego banku po pieniądze i tak to wróciłem do domu z 6D a miałem się tylko wstępnie rozejrzeć bo zakup planowałem dopiero w kolejnym miesiącu.![]()
Ostatnio edytowane przez Yaru ; 11-04-2014 o 13:36
Czego nie rozumiesz ?
Kupiłeś sprzęt za gotówkę a Kolega chce kupić na raty 0%.
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Jak jesteś zatrudniony wystarczy zwykle zaświadczenie o zatrudnieniu lub pit.
Opcjonalnie możesz kupić kartą kredytową jak masz/możesz w swoim banku wyrobić, tylko tam po czasie ostetki zapłacisz.
EFM+22mm; 5D+50mm
Witam!
Specjalnie się zarejestrowałem na forum, żeby podesłać info na temat rat 0% (też chcę wziąć 6D na raty 0%):
Gazetka - sklep saturn.pl
Z tego co mi sprzedawca mówił w sklepie, tyczy się to WSZYSTKICH produktów. Jutro idę złożyć wniosek kredytowy
Dam znać czy rzeczywiście można wziąć 6D i czy na pewno są to raty 0%![]()
w Saturnie raty 0% są na wszystkie produkty, pod warunkiem, że bierzemy ich 10 (rat)
Ujmę to prościej: sprzedawca DZISIAJ w sklepie powiedział mi, że oferta rat 0% obejmuje aktualnie WSZYSTKIE produkty. Ilość rat - 50 (pytałem o 40 i stwierdził, że 40 nie, ale 50 tak). Z tego co widzę, oferta trwa od 30.10 - 5.11.
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Raty w saturnie i media markt faktycznie zawsze są 0%, ale tylko w sklepie na miejscu. Można kupić online i odebrać osobiście i też będzie 0%. Próbują wcisnąć ubezpieczenie, ale należy grzecznie podziękowaćWyliczenie rat, o którym wspomniał Merde dotyczy rat online, które nie są 0%. Także śmiało korzystać
I oczywiście można brać na mniejszą liczbę rat, przynajmniej do tej pory zawsze tak było, więc nie wiem skąd sprzedawca wziął info, że nie można. Wszelkich informacji nt. kredytu zasięgajcie w punkcie ratalnym a nie u sprzedawców.
PS. No i cashback 400zł na 6d obecnie jest![]()
Ostatnio edytowane przez leinad1 ; 31-10-2014 o 00:35