Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 68

Wątek: Canon 6D - raty 0% ?

Właściciel forum Awatar fomag
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie Odp: Canon 6D - raty 0% ?

Cytat Zamieszczone przez Kill3rReaper Zobacz posta
    Specjalnie się zarejestrowałem na forum, żeby podesłać info na temat rat 0% (też chcę wziąć 6D na raty 0% ):
    Gazetka - sklep saturn.pl....
    Bardzo chciałbym wierzyć w taką dobroć zwykłych ludzi, że ktoś specjalnie się rejestruje w tym celu. To dodaje wiary w normalnych ludzi. Zbyt często to są wynajęte byty od agencji marketingowych i PR...

Wielki brat patrzy
    Na końcu wszystko będzie dobrze... a jak nie jest dobrze, to znaczy, że to nie koniec!

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Ujmę to prościej: sprzedawca DZISIAJ w sklepie powiedział mi, że oferta rat 0% obejmuje aktualnie WSZYSTKIE produkty. Ilość rat - 50 (pytałem o 40 i stwierdził, że 40 nie, ale 50 tak). Z tego co widzę, oferta trwa od 30.10 - 5.11.
    Uwierzę jak pokażesz skany spisanej umowy ratalnej z której będzie wynikać, że płacisz 122,98 x 50 rat.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Brałem już kiedyś coś w Saturnie i Media... na raty 0% i było rzeczywiście 0%., nota bene właściciel sklepów jest ten sam, jako ciekawostkę podam, że jak kupowałem swego czasu TV to w Saturnie był droższy o 1000 PLN niż ten sam w Media
    Ubezpieczenie oczywiście zawsze wciskają, bo z tego mają prowizję i ewentualny zarobek, ale zawsze udawało mi się zrezygnować z ubezpieczenia. W Euro kiedyś też brałem i też było 0%.
    Taka oferta rzeczywiście jest dobra, o ile oczywiście wyjściowa cena sprzętu nie jest jakaś szczególnie wygórowana względem cen innych sklepów, bo tak czy siak, to przecież nie jest za darmo dawane

Cytat Zamieszczone przez fomag Zobacz posta
    Bardzo chciałbym wierzyć w taką dobroć zwykłych ludzi, że ktoś specjalnie się rejestruje w tym celu. To dodaje wiary w normalnych ludzi. Zbyt często to są wynajęte byty od agencji marketingowych i PR...

Wielki brat patrzy
    Bez przesady - zarejestrowanie się to 2 minuty czasu
    A czemu piszę? Bo choruję na ten aparat od jakiegoś miesiąca, szukam ciągle po googlu i sklepach za nim, bo jedyną opcją na jego nabycie w moim przypadku jest rozłożenie na dużo rat (40 - wymóg Żony :P ) i 0% (bo mnie krew zalewa, że za zwykłe raty bym musiał zapłacić 1200pln więcej, czyli np. nowy słoik do aparatu...).
    Tak więc chciałem się podzielić z innymi. Linka podałem do Saturna, bo niestety tylko tam aparat jest dostępny w ratach 0%...
    BTW: Cena na miejscu jest WYŻSZA niż w gazetce online! Wynosi bodajże 6279pln jeśli pamięć mnie nie myli... (Port Łódź). Dzisiaj po pracy jadę się zorientować co i jak. Jeśli rzeczywiście będą to raty 0%, to kupuję i wrzucę zdjęcie z ratami

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Uwierzę jak pokażesz skany spisanej umowy ratalnej z której będzie wynikać, że płacisz 122,98 x 50 rat.
    To nie jest kwestia wiary, to sa fakty, w wakacje w MM była podobna promo i "kupiłem" 16-35 na 50 rat 0% (dodatkowo był caschback ;-)) i wtedy także była to promocja NA WSZYSTKO co było dostepne na pólce w sklepie
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

A co to jest ten cashback? Jak z niego skorzystać? Z tego co widziałem, to chjyba na ten aparat jest 800pln cashbacku...

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Ale w co tu wierzyć, raty zero procent istnieją od wielu lat (sam kupiłem tak dwa przedmioty).

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

A co to jest ten cashback? Jak z niego skorzystać? Z tego co widziałem, to chjyba na ten aparat jest 800pln cashbacku...
    Szczegóły tutaj
    Winter Cashback 2014 - Canon Polska

Na 6d jest 400 PLN zwrotu

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

A co to jest ten cashback?
    nie no, jaja sobie robisz??
    Kolega Bangi był szybszy
    Ostatnio edytowane przez tombas ; 31-10-2014 o 12:20
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Szczegóły tutaj

Na 6d jest 400 PLN zwrotu
    Czy to obowiązuje w przypadku wzięcia produktu na raty? I w jaki sposób oni oddadzą te 400PLN? Nie korzystałem nigdy z cashbacku i nigdy się nawet tym nie interesowałem...

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów