Strona 2 z 11 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 106

Wątek: Użytkownicy mac

Początki nałogu
    Miasto
    022

Domyślnie Odp: Użytkownicy mac - riplej

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta

BTW: ponawiam pytanie o jakiś prosty edytor (darmowy) do iPada, ktoś, coś gdzieś.........
    https://itunes.apple.com/us/app/docu...306273816?mt=8

swojego czasu używałem na srajfonie
    obecnie nie posiadam żadnego emejzing, więc nie jestem w stanie nic innego polecić bo nie testowałem

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Użytkownicy mac

BTW: przy okazji gmerania po Apple Store pokazało mi się okienko o nowych zasadach korzystania i regulamin 42 strony!!!
    Przepraszam ale czy kogoś po......%#%#^%#^^%^^%^. Przecież to jest paranoja jakaś.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu
    Miasto
    022

zawsze można sprzedać emejzing i zamienić na windows/android

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

No nie można bo jest potrzebny do innych rzeczy ale myślę o kupieniu jakiegoś normalnego tableta na codzień.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec
    Miasto
    usa

Czy ktos uzywa xee i jezeli tak to jaka ocena

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez trumil9 Zobacz posta
    Czy ktos uzywa xee i jezeli tak to jaka ocena
    Nie używam, ale może mam ograniczone potrzeby. W systemie jest już iPhoto oraz Podgląd. I przede wszystkim jako użytkownik Canona używam DPP. Póki co w tradycyjnej wersji 3.14.xx.

Bywalec
    Miasto
    usa

to chyba uzywasz Lightroom, ja uzywam do wstepnej obrobki capture one i otwieram od razu w nim, szukam jednak podgladacza analogicznego do faststone

Bywalec
    Miasto
    usa

Zainstalowelem ten Xee, darmowa wersja ze strony Xee (Mac) - Download wersja darmowa z 2010 roku, najnowsza z przed paru dni jest dostepna za 4 dolary tutaj Xee for Mac | MacUpdate
    Program chodzi jak burza, jedna z najszybszych przegladarek do zdjec jakie widzialem chyba szybszy od faststone. Nie ma takich rozbudowanych funkcji edycji ale ja potrzebuje tylko szybki podglad

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie Odp: Użytkownicy mac - riplej

Cytat Zamieszczone przez p0lish Zobacz posta
    https://itunes.apple.com/us/app/docu...306273816?mt=8

swojego czasu używałem na srajfonie
    obecnie nie posiadam żadnego emejzing, więc nie jestem w stanie nic innego polecić bo nie testowałem
    To samo chciałem polecić bo mam na moich urządzeniach. Nie uzywam w zasadzie, bo nie produkuję tekstów na tablecie czy telefonie, ale na wszelki wypadek gdybym sie nudził na lotnisku i postanowił napisac książkę. Zresztą mam też okazuje się cały zestaw Apple; Pages, Numbers etc. nie pamietam już, czy to kupiłem czy bylo za darmo. Właśnie spróbowałem stworzyć w Documents Free (SavySoda) tekst .rtf i natychmiast przetransferowałem przez wifi do komputera PC gdzie otwiera się w MS Word.

Gdzie są jakiekolwiek problemy? Simply emejzing. Wydaje mi się, że używanie andrójda lasuje ludziom mózgi.

A kto czyta 42 strony wypocin w języku legalese? Apple stać na silny zespół prawników, więc tworzą dużo stron, bo im za to płacą. Biedniejszą firmę stać na tylko 23 strony.
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Dzięki, zaraz sobie zainstaluję. Może zacznę pisać książki jednak Co prawda na dworze coraz chłodniej ale i tak sporo czasu tracę jeszcze w czatowniach. Macbook jednak trochę duży jest, a dyktowanie płoszy zwierzynę

Strona 2 z 11 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów