Jak masz mozliwosc to porownaj z innym aparatem 6D przy tych samych ustawieniach. Duzo robilem z lampa i nigdy nie mialem problemu z WB
Jak masz mozliwosc to porownaj z innym aparatem 6D przy tych samych ustawieniach. Duzo robilem z lampa i nigdy nie mialem problemu z WB
Ja zastanawiam sie tez czy moze nie jest to problem z konkretna lampa (430ex) bo z manualna yn460 nie ma problemow z bqlansem zadnych, aczkolwiek 430 pod 1d2 dziala dobrze wiec nie wiem co o tym myslec
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
ja mam 580 ex i 2x 580exII. Na innych aparatach wszystko ok. Zresztą u mnie nawet bez lampy w sztucznym oświetleniu dramat
No dokładnie, to jedyny minus w tej puszceNie próbowałem wgrywać nowego softu, w żadnym aparacie nie uaktualniałem, ale czy to coś by zmieniło, hmm...Dziwny to dla mnie przypadek, nie od dzisiaj robię zdjęcia i lustrzanek już trochę w życiu miałem ale takiego problemu nigdy. Jakbyś przypadkiem coś wymyślił i nie chciał zaśmiecać wątku to pisz do mnie priv
Merde, nie zawsze jest czas na ustawianie pre wb, skoro dobrze dziala auto w innej puszce i w nikonie tez dzialal mi dobrze, czemu w puszce za 6tys nagle ma dzialac zle?
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
szara kartka, biała ściana, nic nie działa. Jedyna jakakolwiek poprawa to filtr korekcyjny cto na lampie. Ale tak jak już kolega napisał skoro działa auto we wszystkich innych puchach to dla czego nie w tej?
A to nie jest przypadkiem tak, ze lampa wam nie naswietla pewnej czesci kadru np w kosciele pierwszy plan ok a sciany zolte?