Strona 22 z 29 PierwszyPierwszy ... 122021222324 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 284

Wątek: [hudy85] moje różności

Domyślnie [hudy85] moje różności

Lecimy na szczyt
    123. Drogowskaz...;>
    124.125.126.127.128.129.130.131.132.
    Ostatnio edytowane przez hudy85 ; 28-08-2014 o 01:20

Domyślnie Odp: [hudy85] moje różności

Tęcza.
    133.134.

Coś już napisał Awatar Boogie
    Miasto
    Poznań

Tęcza wygląda niesamowicie. Bardzo fajny set, pogoda widzę sprzyjała

Raczej zmienna, dzieki czemu mialem przyjemnosc byc na szczycie wsrod tak gestej mgly, widok niesamowity

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

Cytat Zamieszczone przez hudy85 Zobacz posta
    Słowiczek - juz bez przesady ale milo, ze sie podoba
    Ani trochę nie przesadzam. Na dobre lub bardzo dobre zdjęcie składają się umiejętności, doświadczenie, odpowiedni sprzęt i miejsce oraz odrobina szczęścia. Spójrz na swoje zdjęcia tak jakby nie były twoje. Są tam wszystkie wymienione przeze mnie cechy. Resztę dopowiedz sam. Tylko za bardzo w piórka nie obrastaj, bo loty obniżysz i cię telefonem ścignę

Dzieki milo sie dowiedziec, ze jednak sa postepy chociaz taki krajobraz chyba jakkolwiek sie nie sfotografuje, musi wygladac swietnie

2banan
    Guest

jest oki widzę, bardzo ładne fotosy kurcze 115 lider setu, potem 117 choć troszkę nie nie bardzo jak dla mnie te czarne chmury(ale to tak tylko dla mnie i to nie krytyka )

Dzieki bananek, ale te chmury sa naturalne nie grzebalem przy nich

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

Cytat Zamieszczone przez hudy85 Zobacz posta
    Dzieki milo sie dowiedziec, ze jednak sa postepy chociaz taki krajobraz chyba jakkolwiek sie nie sfotografuje, musi wygladac swietnie
    Widzisz hudy, z dobrym zdjęciem jest jak z kobietą z państwa islamskiego. Jeżeli chodzi ubrana w burkę, nigdy nie zobaczysz jej naturalnego piękna,ale gdyby ubrała coś podkreślającego jej kobiecość, wtedy będziesz podziwiać ją za każdym razem gdy na nią spojrzysz. Nawet najpiękniejszy widok, krajobraz traci na uroku gdy zwyczajnie schrzanisz kadr lub/i ekspozycję, źle zmierzysz światło. Teraz musisz zachować powtarzalność. Wiem, że góry to masa widoków, ale dobry kadr znajdziesz w wielu miejscach. Niech twoje DOBRE zdjęcia nie będą dziełem przypadku przeplatanego emocjonalnym zachwytem, oczywiście nie sposób nie dostrzec piękna tam gdzie ono jest, lub gdzie możesz go zobaczyć, ale musisz spojrzeć trochę tzw zimnym okiem, takie techniczne looknięcie. hudy, idziesz w dobrą stronę.

Pełne uzależnienie Awatar RobertON
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Cytat Zamieszczone przez słowiczek Zobacz posta
    Widzisz hudy, z dobrym zdjęciem jest jak z kobietą z państwa islamskiego. Jeżeli chodzi ubrana w burkę, nigdy nie zobaczysz jej naturalnego piękna,ale gdyby ubrała coś podkreślającego jej kobiecość, wtedy będziesz podziwiać ją za każdym razem gdy na nią spojrzysz. Nawet najpiękniejszy widok, krajobraz traci na uroku gdy zwyczajnie schrzanisz kadr lub/i ekspozycję, źle zmierzysz światło. Teraz musisz zachować powtarzalność. Wiem, że góry to masa widoków, ale dobry kadr znajdziesz w wielu miejscach. Niech twoje DOBRE zdjęcia nie będą dziełem przypadku przeplatanego emocjonalnym zachwytem, oczywiście nie sposób nie dostrzec piękna tam gdzie ono jest, lub gdzie możesz go zobaczyć, ale musisz spojrzeć trochę tzw zimnym okiem, takie techniczne looknięcie. hudy, idziesz w dobrą stronę.

słowiczek - masz literacke zacięcie...musisz pielęgnować ten dar

Widoczki fajne ze Śnieżką w tle, jak i te z tęczą.
    Ostatnio edytowane przez RobertON ; 28-08-2014 o 19:26

Strona 22 z 29 PierwszyPierwszy ... 122021222324 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów