Strona 5 z 12 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 116

Wątek: Tablet

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

Domyślnie Odp: Tablet

Cytat Zamieszczone przez eska Zobacz posta
    To może ty doprecyzuj co ma znaczyć "podatek od frajerów" i "nowości od sekty po zawyżonych cenach". Chętnie przeczytam.
    z choinki się urwałeś ??? wiesz ile kosztował taki 700d z pierwszych 2 tyg sprzedaży ?
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Dopiero zaczyna

Panowie nie kłócić mi się tu, nie róbmy z tego forum nikoniarz...., może ktoś się odnieść na temtat tych dwuch modeli co podałam wcześniej ?

Moje zdanie znasz. Kiedys jak samsung i inni nie mieli tak dobrych wyswietlaczy jak ipad, moglem zrozumiec zgode na pewne niedogodnosci, obecnie, nie. Ale ja mam ogolnie lekka awersje do appla, moge byc subiektywny
    Canon 6D + 16-35/4L IS + 40/2.8 + 35/1.4A + 135/2L Fuji X-E1 X-A1 14 35 18-55 EF-20 BLC-XE1 BLC-XM1

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez Witek.K Zobacz posta
    Moje zdanie znasz. Kiedys jak samsung i inni nie mieli tak dobrych wyswietlaczy jak ipad, moglem zrozumiec zgode na pewne niedogodnosci, obecnie, nie. Ale ja mam ogolnie lekka awersje do appla, moge byc subiektywny
    Ok, a co myślisz o tym samsungu co podałam ?

Miasto
    Pomorze

kobieto, idź do marketu i sama porównaj plastykę obrazu zarówno retiny od appla jak i amoleda od samsunga i sama podejmij decyzję bo kolejne posty już nic tutaj nie wniosą....
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Ja w o góle nie pojmuję jak można mieć watpliwości kiedy się ma wybór między genialnym urzdzeniem zaprojektowanym przez legendy i topowych hipsterów co pracuja w kalifornii z bosymi stopami na stole i urzadzeniem zaprojektowanym przez tłum sztywnych Koreańczyków z tłustymi włosami w granatowych garniturach poliestrowych....plus anonimowy komitet Google...
    Zata sama prawie cenę można pozostać z cała cywilizacja i mieć co opowiadać dzieciom, albo kupić jakieś nie wiadomo co.

Ekran amoled wyglada zdecydowanie przekolorowany do zdjęć.
    Ostatnio edytowane przez pan.kolega ; 13-08-2014 o 11:38
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Bywalec

<centur> Bardzo merytorycznie, bardzo. To czy coś jest drogie czy nie to rzecz względna. To co dla ciebie jest sufitem dla mnie może być podłogą ...i odwrotnie. Niemniej nic nie upoważnia cię do obrażania kogokolwiek. Niestety czytając co pocisz w niektórych postach w tym wątku można się poczuć co najmniej ... niekomfortowo.

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

od czasu do czasu korzystam z ipada, jest fajny ale z tego co widze w chwili obecnej samsung nie odbiega jakością/użytecznością
    ja go pożyczam , moim zdaniem niewart pieniędzy za niego zadanych
    jak miałbym kupować to szajsunga
    dobija mnie ilość ograniczeń stosowanych prze apple

Miasto
    Pomorze

Cytat Zamieszczone przez eska Zobacz posta
    <centur> Bardzo merytorycznie, bardzo. To czy coś jest drogie czy nie to rzecz względna. To co dla ciebie jest sufitem dla mnie może być podłogą ...i odwrotnie. Niemniej nic nie upoważnia cię do obrażania kogokolwiek. Niestety czytając co pocisz w niektórych postach w tym wątku można się poczuć co najmniej ... niekomfortowo.
    ręce opadają... nie pisałem o tym czy coś jest drogie samo w sobie lub czy jest warte tej ceny tylko o tym, że wszellkiej maści chodliwe nowości elektroniczne są sprzedawane na początku po zawyżonych cenach dla wszelkiej maści napaleńców w gorącej wodzie kąpanych, wspomniany 700d kosztował na początku 3200zł (dobrze to pamiętam) a dziś 2100, smartfon lg g3 kosztował 2,5 tys (i ludzie go kupowali na allegro) dziś ok 1650 zł a mówimy tu o róznicy czasowej rzędu 2-3 tyg, rozumiesz już co miałem na myśli ? ....

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    Ekran amoled wyglada zdecydowanie przekolorowany do zdjęć.
    wielu klientów właśnie lubi takie zdjęcia i "achom" i "ochom" nie ma końca...

Bywalec

Nie rozumiem w dalszym ciągu stwierdzenia "podatek od frajerów". Nie wiem jak tam u was na górze mapy ale u nas w Zagłębiu frajer to stwierdzenie obraźliwe. Myślę, że się zapędziłeś, ale nie zamierzam kontynuować tej przepychanki, rozumiesz już co mam na myśli.

Strona 5 z 12 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów