Rozchodzi się o to, iż miast przestawiać w menu przestawiasz na pilocie. Szybciej i łatwiej.
Rozchodzi się o to, iż miast przestawiać w menu przestawiasz na pilocie. Szybciej i łatwiej.
|CANON FF|
czyli przy zakupie Yongnuo YN-622C-TX moge bezproblemowo mieć na canonie 30d ttl i hss?
Na alledrogo pojawiły się pierwsze sztuki YN-622C-TX
I nawet po taniości!
eŁOS 6D + Canon + Tamron + Tokina + YN
220pln to jak za miskę ryżu!
bierę!
odnośnie Yongnuo YN-622C-TX: rozumiem że można sterować lampami zarówno za pomocą nadajnika YN-622C-TX ale także z menu aparatu?
Tak, nadajnik czyta nastawy aparatu, w druga strone tez, to co nastawisz na nadajniku przenosi sie do aparatu (o ile aparat posiada taka funkcje). Generalnie bardzo wygodne urzadzenie, szczegolnie dla amatorskich puszek jak 6D, gdzie ergonomia to cos czego ta puszka nie maodnośnie Yongnuo YN-622C-TX: rozumiem że można sterować lampami zarówno za pomocą nadajnika YN-622C-TX ale także z menu aparatu?
Przyslowiowa miska ryzu jest drozsza niz sie wydaje (a wyzwalacze tansze)220pln to jak za miskę ryżu!![]()
ponawiam pytanie. Czy jest ktoś w stanie sprawdzić czy ten nadajnik działa z trybem ttl na canonie 30d?
215 zł - jestem w mega pozytywnym szoku, zaraz siadam i zamawiam![]()
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
No mam i ja, w sklepie za 199 zeta w dodatku stacjonarnym, pojechałem wczoraj po robocie na rowerku...w komplecie dwa kabelki jeden do lamp drugi do "weżykowania" zdalnego,
na moje krótkie zabawy to ergonomia super, możliwości też większe ale z czasem krucho na czym cierpi rodzina i oczywiście hobby, dlatego nic więcej nie mogę powiedzieć.
Prawdopodobnie pozbęde się jednego "starego" 622.
|CANON FF|