Pokaż wyniki od 1 do 10 z 489

Wątek: Ostrzeżenie - ZPK Mastiff i Tom01

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Domyślnie Odp: Ostrzeżenie - ZPK Mastiff i Tom01

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Przestań już insynuować, że moderatorzy w jakiś sposób "kryją" i popierają działalność Toma01.
    Jeszcze trochę i potraktuję to jako atak personalny
    Staram się jak mogę obiektywnie poppatrzec i ocenić wątek , a Ty piszesz do mmnie ,jak gbybym był głównym naganiaczeczem:
    zła firma,złe forum,źli moderatorzy.Przeczytaj moje wpisy w tym temecie zanim głupio napiszesz:

Przestań już insynuować, że moderatorzy w jakiś sposób "kryją" i popierają działalność Toma01..
    Nie rozumiesz znaczenia wyrazu :symbioza ?
    Moje wypowiedz(raptem kilka) to oaza obiektywizmu,jest duzo wiecej ostrzejszych zdań/oceni w tym temacie. ,wiec nie wiem dlaczego akurat pojechałeś sobie po mnie,
    (chyba ,że akurat się obudziłeś) wiążąc lekko temat z WIN 95 ?(mam ,licencjonowany) .

Przecież w wyrażeniu :dynda mi ,jeśli ktoś głupio kupuje jest wystarczająco dużo dystansu do sprawy,no ale to jeszcze trzeba wyczuć .
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez zysk ; 21-07-2014 o 22:56
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez zysk Zobacz posta
    Przestań już insynuować, że moderatorzy w jakiś sposób "kryją" i popierają działalność Toma01..
    Nie rozumiesz znaczenia wyrazu :symbioza ?
    Oczywiście, że rozumiem.
    Ale rozumiem również treść tego zdania:

"Natomiast jako własciciel forum wraz ze współpracujacymi modami:zająłbym zdecydowane stanowisko"

Podsumowanie (bo widać, że moja "naciągana analogia" nie trafiła:

Cytat Zamieszczone przez kaindox Zobacz posta
    Czyli jak ktoś robi obciach to jednak można mu podziękować za współpracę i zerwać kontrakt?
    Można, ale nie robią tego sprzątaczki L'Oreal (czyt: moderatorzy canon-board), tylko dział PR lub właściciel (czytaj: fomag).
    Po prostu kierujcie swoje żale pod właściwy adres, tylko o to proszę.

Jako użytkownik forum chętnie wskazałbym drzwi Tomowi01. Jako moderator stanowiska zająć nie mogę, bo to przekracza moje kompetencje.
    Mam nadzieję, że tym razem wyraziłem się dostatecznie jasno.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Uzależniony Awatar kaindox

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Można, ale nie robią tego sprzątaczki L'Oreal (czyt: moderatorzy canon-board), tylko dział PR lub właściciel (czytaj: fomag).
    Po prostu kierujcie swoje żale pod właściwy adres, tylko o to proszę.
    Ja od dłuższego czasu zwracam się do osób mających wpływ na niebieski status Pana Tom01.
    Od dawna wiemy że moderatorzy w tej kwestii nie maja nic to powiedzenia, może niepotrzebnie czujesz się wywołany do tablicy.

Uprawnienia umieszczania postów