Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Jaka blenda?

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Domyślnie Odp: Jaka blenda?

możesz próbować tym sprejem, byle byś tylko kupił kolor chrom a nie szary bo wtedy lipa, jeżeli nie ma dziur to ok, ale to fakt kup nową a tą mozesz oddach charytatywnie komuś kto bawi się fotografią a na blende nie ma specjalnie kasy,
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Cytat Zamieszczone przez KuzynPit Zobacz posta
    Ja trochę odświeżę wątek, otóż... Mam już swoją leciwą blendę Quantuuma srebrno-biała i powiedzmy że srebrna część już trochę straciła uroku przez te 6 lat działania:P I mam rozkminę jak zregenerować srebrną stronę? Srebrny/szary spray wystarczy? Ktoś ma jakieś sugestie:P? Tak wiem prościej kupić nową bo to koszt max 100zł i tak też pewnie zrobie ale żeby się nie marnowała to tę bym sobie zregenerował
    Najtaniej chyba jest kupić koc termiczny (ratowniczy) za 5zł. Ma wymiary 160x200cm i nakleić na sztywny karton, preszpan, czy co tam macie w domu. Podobno koce bywają srebrne i złote. Znajomy zrobił i ma wynalazek za 12zł .
    Na 2 strony złoto-srebrny.
    Ostatnio edytowane przez cobalt ; 20-07-2014 o 22:23
    C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
    www.cobalt.fr.pl

To już od Koca termicznego lepsza jest osłona na przednią szybę za 10zł Mam i korzystam czasem w warunkach studyjnych Bardziej trwała
    Co do malowania to spróbuje punktowo chromem, jak się sprawdzi to całość polece i najwyżej komuś podaruje

Cytat Zamieszczone przez KuzynPit Zobacz posta
    To już od Koca termicznego lepsza jest osłona na przednią szybę za 10zł Mam i korzystam czasem w warunkach studyjnych Bardziej trwała...
    Oczywiście koc naklejasz na gruby karton ok. 3mm i masz 2 kolorki. Osłona na szybę jest droga i mała.
    C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
    www.cobalt.fr.pl

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów