Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1088

Wątek: Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art - robi się ciekawie!

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie Odp: Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art - robi się ciekawie!

52strony komentarzy i praktycznie nikt nie wrzucił sampli, wszyscy obrzucają się błotem na podstawie szkieł sigmy sprzed 15lat
    W fotografii najważniejszy jest pomysł, dobre światło i jeszcze raz pieniądze.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez madc0w Zobacz posta
    52strony komentarzy i praktycznie nikt nie wrzucił sampli, wszyscy obrzucają się błotem na podstawie szkieł sigmy sprzed 15lat
    Biorąc pod uwagę poziom niezdrowych emocji panujących w tym wątku to się nie dziwię. Czy ganisz czy chwalisz możesz dostać po łbie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Cytat Zamieszczone przez madc0w Zobacz posta
    Dokladnie...to tak jak porownywac samochody danej marki sprzed 15 lat a dzis - najczesciej calkowicie inna jakosc i bezawaryjnosc
    ale co do sampli...chyba bana np. na flickr'u nie dostales?
    - https://www.flickr.com/groups/sigma-50mm-art/

BartasPL takie szybkie pytanie...(juz nie mowie w ogole jak mozna porownywac stare Sigmy do nowych bo to spora roznica) w starych Sigmach robiles sam mikrokalibracje czy wysylales do Sigmy z puszka aby oni to robili?
    Ostatnio edytowane przez Lucas1981r ; 25-05-2014 o 00:47

Uprawnienia umieszczania postów