Hej Hej
Tak sobie myślę, gdyż zdarza mi się otrzymywać wiadomości od różnych osób tutaj i muszę stwierdzić, że pomimo tak wielkiej biblioteki wiedzy jaką jest internet wiele osób wciąż ma podstawowe pytania dotyczące aparatu, obiektywów , fotografii, obróbki. W temacie fotografii siędzę od wielu lat zarówno od strony praktyczno/technicznej jak i teoretycznej. Główne tematy fotografii w których się specjalizuje to szeroko pojęta fotografia portretowa/rodzinna , z tego też powodu będą za 2 tygodnie w Polsce w Trójmieście, chciałbym zaprosić wszystkich serdecznie na Fotograficzne ABC, podstawowa praca z lustrzanką, praca ze światłem, jak zacząć tą przygodę.
Do kogo są kierowane warsztaty?
Do każdego amatora fotografii , który stawia pierwsze kroki w fotografii.
Do osób, które moze nie chcą zostać fotografami, jednak mają lustrzankę i chcą mięć znacznie lepsze zdjęcia z wyjazdów wakacyjnych, imprez rodzinnych.
Do ludzi którzy zamiast w niedzielę po obiedzie zasiadają przed TV wolą spędzić czas aktywnie
Warsztaty NIE są kierowane do osób zaawansowanych lub profesjonalistów, jak i hejterów, jeżeli masz ochotę przyjść z kartka papieru i przygotowanymi pytaniami, którymi chcesz spowodować to abym wyszedł na amatora lub laika, odpuść sobie, nie psujmy zabawy i pasji innym, pogoda za oknami coraz lepsza i w taki dzień można chociażby wyjść na piwo.
Spotakeni NIE JEST PŁATNE, tzn. JEST DARMOWE
Serdecznie zapraszam
* Nic prócz chęci i dobrego humoru (oraz aparatu) nie jest potrzebne aby pojawić się na spotkaniu
** Jeżeli chcesz potwiedzić swoje przybycie wpisz się tutaj oraz napisz do mnie PW . Zostanie sporządzona lista.
*** Temat nie jest stworzony do dyskusji na temat moich zdjęć, moich umiejętności oraz wiedzy, chetnych do wypowiedzenia się na temat moich fotografii zapraszam linków w podpisie.