w wakacje odpoczywam albo pracuje![]()
w wakacje odpoczywam albo pracuje![]()
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
podbijam niedziela w tym tygodniu wciąż aktualna, czekam na więcej osób![]()
Wiadomo już gdzie i w jakich godzinach będzie spotkanie? Czy planowany jest również plener?![]()
Planowana goidzna to 10 , plener jak najbardziej jest planowany, jedna dziewczyna się wysypała więc staram się wykombinować drugą
Szanowni moi drodzy, znalazła się jak widać mała ale mysle fajna grupka osób z którymi spędze ten czas w niedziele na podszkalaniu swjego warsztatu fotograficznego. Plan jest prosty i dla każdego osiągalny. Niedziela 27.04 godz.11.00 spotykamy się na molo w orłowie wszelkie osoby zainteresowane mogą wciąz do mnie pisać na priv badź tutaj.
Jezeli ktos rano wchodzi tutaj zeby zobaczyc czy wszystko ok to informuje ze tak , ja wlasnie soe przygotowuje
Jeszcze raz dziękuję za możliwość ciekawego spędzenia niedzielnego (przed)południa i możliwości podszlifowania warsztatu. Mam nadzieję, że autor wątku nie będzie mi miał za złe mini relacyjki (portrety będą "się robić" jeszcze przez jakiś czas)?
Co ja tutaj robię?
Uprasza się nie chodzić po ławkach!
Ja dopiero wrócilem do domu, dziekuje bardzo wszystkim za przybycie i za wspólnie spędzony czas, mam nadzieje że pomimo tak mało czystych faktów których możliwe ze wszyscy się spodziewali, wynieśliście dodatkową wiedze oraz zdjęcia dzieki którym kolejne sesje zdjęciowe będa dla was lepsze . wszyscy ktorzy maja jakies backsage'owe zdjęcia to wrzucajcie tutaj bo ja nie zrobilem zadnego jako fotorelacja.
Warsztacik w uk nadal aktualny???pisze sie chetnie