Sam czasami blyskam na salach weselnych, bo niestety zespoły w moim regionie bardzo rzadko mogą się pochwalić światłami:/ Najczęściej stawiam przy zespole/ na rogach sali i statywy przyklejam do podłogi szarą taśmą( najzwyklejsza, dostępna na pocztach do sklejania paczek) Trzeba się postarać żeby przestawić
Używasz równocześnie z lampą na aparacie, czy tylko te 2 na statywach?
Używasz równocześnie z lampą na aparacie, czy tylko te 2 na statywach?
A to już zależy od światła zastanego Jeśli jest tyle światła, że mogę naświetlić klatkę tylko zastanym to lampy na aparacie nie mam, jeśli jest ciemniej to oczywiście lampy na aparatach uruchamiam
A to już zależy od światła zastanego Jeśli jest tyle światła, że mogę naświetlić klatkę tylko zastanym to lampy na aparacie nie mam, jeśli jest ciemniej to oczywiście lampy na aparatach uruchamiam
Chodziło mi o to, czy podczas błyskania tymi dwoma lampami na statywach (wyzwalanymi radiowo) dodatkowo (równocześnie) błyskasz też lampą na aparacie jako trzecią?
Chodziło mi o to, czy podczas błyskania tymi dwoma lampami na statywach (wyzwalanymi radiowo) dodatkowo (równocześnie) błyskasz też lampą na aparacie jako trzecią?
Może niejasno napisałem Kontry rozstawiam niemal zawsze i nawet jak jest jasno robię sobie z nich ładne światło w tle, a lampę na aparacie uruchamiam dopiero jak mi brakuje światła na pierwszym planie