Z ręką w nocniku to bym żadnego sprzętu nie tykał, ale to Ja![]()
Z ręką w nocniku to bym żadnego sprzętu nie tykał, ale to Ja![]()
Powtarzam pytanie: A na coś merytorycznego Was stać, czy dalej będzie tylko bezsilne bla, bla bla?
To naprawdę staje się nudne i dzecinne
PS
Mam nadzieję, że moderator w odpowiedni sposób zareaguje na tą formę trollingu ... nieprawdaż Panie Moderatorze?
Ostatnio edytowane przez koniecpolska ; 21-02-2014 o 16:04
Taaaak, ogory, nocniki, to bardzo merytoryczne. Nudne, to jest to co ty wypisujesz na wszystkich mozliwych forach fotograficznych. Moze bym nawet czasem rzucil okiem na produkty Olympusa, ale niestety kojarza mi sie tylko z twoim belkotem.... szkoda.
Oj, jaki Ty biedny, trafiony własnym rykoszetem, mamie też już naskarżyłeś na złych panów na forum ?
Jak już pisał kolega powyżej, to nie o to chodzi że m4/3 jest be, problem że nie dopuszczasz myśli że innymi aparatami można również robić zdjęcia, rynek jest szeroki, wszystko ma swoje plusy i minusy, każdy wybór to wiele składowych, to nie jest tak, że wchodzisz do sklepu i mówisz: aparat fotograficzny proszę, a miły pan wyciąga Olka D5 (przecież inne to tylko aparaty, a Olek to aparat fotograficzny). Śmieszny jesteś w tej zaciekłej walce ze wszystkimi "innymi" na wszystkich forach, jakie znam.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Qrwa mac. Czlowiek chce poczytac o omd a tu kolejną wojna systemowa. Ręce opadają
Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2
Merytorycznie się nie da, bo albo nie czytasz postów albo ich nie rozumiesz w związku z tym prowadzenie dyskusji nawet na minimalnym poziomie jest niemożliwe. Dlaczego bezsilne? ja jestem ostatnio zadowolony, nawet bardzo zadowolony (a bywało różnie) ze swojego systemu, robię zdjęcia i gęba mi się śmieje. A tak wracając do zdjęć, takiej jakości jak prezentowane w tym wątku to robi kompakt mojej żony, nie jestem zdziwiony bo wielkość (a raczej małość) matrycy podobna.
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
Czytam ten wątek, ale jakoś się nie przekonałem do olka
Dla rozładowania atmostefy - stare Audi i stary aparacik kompaktowy (... może tzw. hybrydowy), który nie chce się zepsuć Fujifilm FinePix S6500fd
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 22-02-2014 o 18:49