Sigma właśnie ogłosiła na targach CES nową 50tkę. Gdyby 50L był dostepny w cash-backu miałbym go już u siebie, a tak prawdopodobnie nie kupię go wcale. Drogi Canonie do luftu ta promocja skoro zamiast zdobywać znów stracicie klienta.
Sigma właśnie ogłosiła na targach CES nową 50tkę. Gdyby 50L był dostepny w cash-backu miałbym go już u siebie, a tak prawdopodobnie nie kupię go wcale. Drogi Canonie do luftu ta promocja skoro zamiast zdobywać znów stracicie klienta.
Ja też wysłałem kody przed Świętami dalej cisza.![]()
Dzisiaj po 14 dniach roboczych , mając taki sam status jak PLD, zadzwoniłem do Canon Polska. Przyjęli zgłoszenie i mam czekać na ich telefon. Policzcie czy minęło 14 dni od złożenia wniosku z wysłaniem kompletu dokumentów i zgłoście problem.
"Rób w życiu to co kochasz ! A nie spędzisz w pracy nawet jednego dnia " ### "Body to tylko początek .... Dalej zaczyna się wolność (jak i wydatki ;/)"
Juhuu do wypłaty 1220 zetaDziś dostałem potwierdzenie. Kody wysłałem 20 12 2013 a dopiero odczytałem dzisiejsza pocztę , że kasa będzie do 28 dni
![]()
6D, C16-35L II, C50 1.8II, C85 1.8, S70-300 APO DG MACRO, 600D+kit, 2X YN568EXII, 3X YN622C, jupiter 21m (200mm f4), helios 44m-5(58mm f2)
Ja dziś dzwoniłem bo myślałem , że też coś nie halo jest z moją przesyłka. Uprzejma pani powiedziała że jeszcze nie minęło 14 dni roboczych od wysłania kodów, że by spokojnie poczekać i w następnym tygodniu się dowiedzieć . No ale na szczęście po paru godzinach przyszło potwierdzenie że jest zweryfikowane zgłoszenie i tylko czekać na przelew trzeba![]()
6D, C16-35L II, C50 1.8II, C85 1.8, S70-300 APO DG MACRO, 600D+kit, 2X YN568EXII, 3X YN622C, jupiter 21m (200mm f4), helios 44m-5(58mm f2)
Miłe to one i sąjednakże bym musiał podawać nr przesyłki , która została doręczona 23.12.2013 to druga sprawa :P
"Rób w życiu to co kochasz ! A nie spędzisz w pracy nawet jednego dnia " ### "Body to tylko początek .... Dalej zaczyna się wolność (jak i wydatki ;/)"
Z przyjemnością informujemy, że wniosek złożony w ramach Canon CashBack został zatwierdzony. Dołożymy wszelkich starań, aby zakończyć proces wypłaty w ciągu następnych 28 dni. Więc moje kody wysłane przed Świętami również dotarły.![]()
Zastanawiam się czy Canon będzie przestrzegał limitów ilościowych dla poszczególnych modeli. Czy np. 300 szt 6D na całą Polskę to dużo czy mało, jak myślicie? Nie mam w tej chwili jakiegoś wielkiego parcia na 6, planowałem ją kupić dopiero w kwietniu, ale dla 400 złotych mogę ten zakup przyspieszyć, tylko pytanie czy jeszcze się załapę na pulę ilościową.