Pokaż wyniki od 1 do 10 z 71

Wątek: Canon 5D Mark III - brak lampy ?

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Canon 5D Mark III - brak lampy ?

Cytat Zamieszczone przez Matsil Zobacz posta
    ?????? No nie wiem co powiedzieć...
    Moim zdaniem kupowanie FF i korzystanie z 24-105 jest totalnym nieporozumieniem. Te body są wręcz stworzone do pracy z jasnymi stałkami, tu ślepy różnicę zobaczy.
    No właśnie, jakiś niepoważny ten Canon skoro w ogóle produkuje takie szkło.
    Ja zresztą też skoro je kupiłem i nawet używam.
    Co do lampy, to faktycznie bez sensu, że jej nie ma. Jest to ewidenta wada i albo trzeba się nauczyć z tym żyć albo zmienić system.

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez Roy P Zobacz posta
    Co do lampy, to faktycznie bez sensu, że jej nie ma. Jest to ewidenta wada i albo trzeba się nauczyć z tym żyć albo zmienić system.
    Grupa docelowa uzytkownikow 5Dmk3 i tak nie uzywalaby lampy wbudowanej, wiec jej brak jest zaleta

Cytat Zamieszczone przez Usjwo Zobacz posta
    Grupa docelowa uzytkownikow 5Dmk3 i tak nie uzywalaby lampy wbudowanej, wiec jej brak jest zaleta
    Ja bym używał więc argument dla mnie bez sensu, szczególnie że Nikon w korpusach z tej samej półki lampę daje.

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez Roy P Zobacz posta
    Ja bym używał więc argument dla mnie bez sensu
    Ty bys uzywal, a wiekszosc pewnie nie. Wiele osob majac xxD tez nie uzywa wbudowanej.

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez Usjwo Zobacz posta
    Ty bys uzywal, a wiekszosc pewnie nie. Wiele osob majac xxD tez nie uzywa wbudowanej.
    A jak Ci ludzie wyzwalaja lampy zewnetrzne zachowujac przy tym mozliwosci regulacji ich parametrow.... aaaaa zapomnialem.... maja przy kazdej lampie Pocket Wizardy Plus II/czy nawet III o ile sa, kazdy wart pewnie ze $150. Czyli tak naprawde taki Canon 5D Mark 3 aby uzyskac funkcjonalnosc Nikona np D800 musialby kosztowac $3500 + pewnie ze x3 Pocket Wizardy albo + oryginalny Transmiter warty $300. Czyli razem jak nie patrzyc $4000, troche przesadzili.

Uprawnienia umieszczania postów