Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: obiektyw do Canon 70D do filmów i zdjęć

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie Odp: obiektyw do Canon 70D do filmów i zdjęć

Hmmm, wertując internet natknąłem się na użytkowników, którzy używają tej L - ki pod cropa i są bardzo zadowoleni. Prawdę mówiąc od paru dni trenuję na moim 18-55 kicie zdjęcia na 24mm f/4 :-) i nie ma tragedii. Jednak dziękuję za sugestię. Spytam jeszcze, czy może ktoś wie jak rozkłada się światło w tym 18-135? Chodzi mi o stopniowanie pełnej dziury w całej rozciągłości ogniskowych.

Pełne uzależnienie Awatar RobertON
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie Odp: obiektyw do Canon 70D do filmów i zdjęć

Maviozo nie kuś tym szkłem, nie kuś, bo nie znajdę wytłumaczenia mojej połowicy, że kolejne szkło do kolekcji warte jednej pensji.

Za to jakie szkło. Faktycznie kilka stałek ma w sobie, kuszące.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez viater Zobacz posta
    Hmmm, wertując internet natknąłem się na użytkowników, którzy używają tej L - ki pod cropa i są bardzo zadowoleni. Prawdę mówiąc od paru dni trenuję na moim 18-55 kicie zdjęcia na 24mm f/4 :-) i nie ma tragedii. Jednak dziękuję za sugestię. Spytam jeszcze, czy może ktoś wie jak rozkłada się światło w tym 18-135? Chodzi mi o stopniowanie pełnej dziury w całej rozciągłości ogniskowych.
    http://www.kenrockwell.com/canon/lenses/18-135mm-stm.htm - na tej stronie masz test i przysłony dla ogniskowych

Uprawnienia umieszczania postów