Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Canon 6D - zdalny odczyt przebiegu migawki

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Canon 6D - zdalny odczyt przebiegu migawki

Aplikacja już jest. DSLR Controller. Działa po kablu oraz - w przypadku 6D - po Wifi :-)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez Boober Zobacz posta
    Zgłaszam sie. Ale mogę najwcześniej za tydzień może być?
    Może być

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez strideer Zobacz posta
    Aplikacja już jest. DSLR Controller. Działa po kablu oraz - w przypadku 6D - po Wifi :-)
    OK, powodzenia A przy okazji to jestem pelen podziwu dla autora tej machiny, pewnie ma na głowie tysiąc innych problemów niż odczyt licznika migawki
    Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 07-11-2013 o 00:20

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    OK, powodzenia A przy okazji to jestem pelen podziwu dla autora tej machiny, pewnie ma na głowie tysiąc innych problemów niż odczyt licznika migawki
    Nie wiem co ma na głowie, ale wiem, że program działa bezbłędnie z 5D Mark III i 6D - w kwestii odczytu licznika. Ponadto, a może - przede wszystkim - jest super dopakowaną wersją elektronicznego timera z możliwością włączenia peakingu w trybie Live View i wieloma innymi bajerami. Życzę Ci oczywiście powodzenia w rozwoju Twojego projektu, tyle tylko, że zastanawia mnie po co wywarzać otwarte drzwi. I do tego w tak skomplikowany sposób.

Bywalec
    Miasto
    Lublin

Cytat Zamieszczone przez strideer Zobacz posta
    Nie wiem co ma na głowie, ale wiem, że program działa bezbłędnie z 5D Mark III i 6D - w kwestii odczytu licznika. Ponadto, a może - przede wszystkim - jest super dopakowaną wersją elektronicznego timera z możliwością włączenia peakingu w trybie Live View i wieloma innymi bajerami. Życzę Ci oczywiście powodzenia w rozwoju Twojego projektu, tyle tylko, że zastanawia mnie po co wywarzać otwarte drzwi. I do tego w tak skomplikowany sposób.
    Ale ma jedną wadę jak dla mnie - działa tylko pod Androida...

Uprawnienia umieszczania postów