Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Canon 100-400 czy Sigma 50-500 prośba o sugestie mam sample ;) ocena ostrości

Mieszany widok

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Canon 100-400 czy Sigma 50-500 prośba o sugestie mam sample ;) ocena ostrości

@ zysk - właśnie ostanio słyszałem, co prawda od Kolegi Nikonowca, że zna wiele osób ktore przeszły z Sigm na C 100-400, ale nie zna nikogo, kto by zrobił odwrotnie

Uzależniony

Domyślnie Odp: Canon 100-400 czy Sigma 50-500 prośba o sugestie mam sample ;) ocena ostrości

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    @ zysk - właśnie ostanio słyszałem, co prawda od Kolegi Nikonowca, że zna wiele osób ktore przeszły z Sigm na C 100-400, ale nie zna nikogo, kto by zrobił odwrotnie
    Absolutnie bierz systemowy obiektyw, będziesz zadowolony. Obmacałem to szkło ostatnio, bo potrzebowałem tele. Jest to doskonały obiektyw jak na swoja cenę. Ostatecznie co prawda wziąłem 70-200 2.8 IS II plus TC x2III, ale ja potrzebuję światło plus IS do focenia w ciemnościach, a 400mm od święta. Jednak przy okazji zachorowałem na C100-400, bo daje świetny obrazek i pewnie trafia. Następnym razem..

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    właśnie ostanio słyszałem, co prawda od Kolegi Nikonowca, że zna wiele osób ktore przeszły z Sigm na C 100-400, ale nie zna nikogo, kto by zrobił odwrotnie
    To może być istotny argument, bo ta sigma na nikonach bangla znacznie lepiej niż na canonach. Ja w każdym razie również wybrałem C100-400.

Uprawnienia umieszczania postów