No i lampa po chrzcie bojowym. Najbardziej zadowolony jestem z szybkości ładowania. lampa na automacie, regulowałem sobie tylko korektę ekspozycji. Na sali weselnej biały sufit na wysokości około 3m ściany intensywny pomarańcz ekspozycja jaka mi odpowiadała to +3/4 do max +1 i dawało radę z obiektywem kitowym. 50 1,8 ekspozycja 1/3. Lampa ładowała się błyskawicznie. Na w pełni naładowanych akumulatorach można było polecieć nawet serią od 3 do 5 błysków. Kościół dopalałem tylko aby rozświetlić cienie i zostawić jak najwięcej zastanego. Spisała się świetnie. Duży plus za hss wychodząc na dwór nie musiałem martwić się o czas migawki. W pochmurny dzień pięknie dopełniała swoim światłem to co chciałem uwydatnić . Zrobiłem 2000 zdjęć z czego jakieś 1300 lampa . Wystarczyły mi 2 komplety sanyo 1900mAh. Obsługa w sumie w trybie auto nie wymagała żadnych kombinacji . jednym guzikiem włączałem hss i błysk na drugą lamelke. I jednym przyciskiem wprowadzałem korektę ekspozycji. jedyny minus o ile można go nazwać minusem to wyłączanie lampy trzeba przytrzymać guzik. Wygodniejsze było by tylko szybkie wciśnięcie . Czasami szybko potrzebne mi było zdjęcie bez lampy a musiałem ta chwilę poczekać przytrzymując guzik i patrząc kiedy się wyłączy. Aha warto tez wspomnieć o wspomagaczu AF . Bardzo sprytna funkcja . Gdzieś czytałem że komuś nie trafia że za nisko się siatka wyświetla. U mnie jest idealnie tam gdzie środkowy czujnik af tam idealnie środek siatki. Wspomaganie włącza się w słabym świetle samo . Po przejrzeniu wszystkich zdjęć z wesela i porównując do moich wcześniejszych wypocin mam większy odsetek trafionych zdjęć . Tak więc zakup uważam za udany. Pieniążki nie wielkie a funkcjonalność ogromna