Cytat Zamieszczone przez centur Zobacz posta
zawsze będzie boleć przesiadka na sprzęt starszej generacji ale do wszytskiego można się przyzwyczaić, gdy ja przesiadałem się z 20 na 650 bardzo bolał mnie mniejszy uchwyt w nowym body a dziś jakby już mniej....
Z jakiego powodu przesiadłeś się na 650D, jeśli można wiedzieć?

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Ligo Zobacz posta
...Z całej cyfrowej stajnii Canona tylko dwa modele dają obrazek, który naprawdę mi się podoba - 5D i 20D. Zanim zaczniesz wymieniać, spróbuj go polubić. Myślę, że się odwdzięczy
Ekranik? No cóż, mam kilka puszek, które wcale nie mają ekranika i nimi też się da robić całkiem fajne zdjęcia.
No cóż, będę dalej próbował dogadać się z 20-tką, bo powoli pojawiają się zadowalające mnie efekty. Ekranik większy by się przydał, ale tak jak piszesz i bez niego można się obyć. Bardziej doskwiera AF i kiepskie iso. Czytam i się zastanawiam czy przeskoczenie do 50D coś zmieni w tej materii, ale jakoś mało jest głosów za tym ruchem. Może rzeczywiście lepiej inwestować w szkiełka?

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez mariach Zobacz posta
Jak widać na załączonych obrazkach nie trzeba FF aby robić dobre zdjęcia

nie potrzebujesz wyższych czułości/rozdzielczości pozostań przy 20D a jeśli Cię stać to kup FF nie zaszkodzi a coś mi mówi ze będziesz potrafił dobrze wykorzystać to narzędzie.
Dzięki za miłe słowa.